M O N D ✨️

Продовжую знайомитися з лінійкою Champagne

Тут я ділилася враженнями про гель для душу від MERMADE : https://club.makeup.com.ua/post/27649/ , а сьогодні розповім про бальзам для губ з цієї ж серії. Мене все ж таки зачепив аромат гелю, тож стало цікаво порівняти його з бальзамом.

Оформлення

Дизайн досить простий, але гармонійний. Кольорове оформлення наче додає настрою загальному вигляду. Аплікатор з того ж матеріалу, що й туба. Щільний, точно не зламається.

Невеличкий плюс: відсутність наліпок. Я та людина, яку постійно дратують віддерті наліпки на баночках. Думаете чому я так мало пишу про бальзами-стіки? Їх зовнішній вигляд просто не витримує 😄.

Об'єм: 10 г.

Строк придатності: 6 місяців після відкриття.

Слоган на звороті щоразу підіймає настрій : "Підкорюй цей світ з ігристим настроєм!" . Це 100% влучання. І додати нічого.

Склад непоганий. Більшість компонентів мають доглядові властивості. І звісно, є олійки ; тож варто не забувати про температурний режим для зберігання.

Хочеться відмітити такі компоненти:

• Оливкова олія - пом'якшує , загоює шкіру.
  • Олія абрикосових кісточок — пом'якщує та зволожує шкіру, має захисні властивості.
  • Масло Ши — містить вітаміни А та Е, заповільняє старіння шкіри.
  • Пантенол — пом'якщує шкіру.

На моє здивування текстура м'яка, не масляниста; не розтікається на губах.. Комфортно відчувається. Чудово зволожує і поглинається, а не просто залишається на губах. Не липкий. Має природний блиск, який швидко зникає.

Аромат приємний, але не яскраво виражений. Від гелю для душу відрізняється значно. Асоціюється з тістечками. На губах його не відчуваю.

Та краще так, ніж занадто виражений аромат.

Мабуть це перший бальзам, в якому смак знаходжу доречним. За нього відповідає натуральной компонент, він ... солоденький і не хімічний.

Бальзам став моїм базовим доглядом для шкіри губ. Якихось ВАУ-ефектів чекати не варто, але необхідним доглядом забезпечить.

*зараз на обрані товари Mermade знижки до -50%. Чудова можливість познайомитися з брендом або поповнити колекцію .

Зволожуючий бальзам для губ Mermade Champagne