Випадково купила цей крем і закохалася …
.. це був звичайний день, вийшла погуляти, зайшла в один з косметичних магазинів . Як всі знають коли ти бюті маніяк, неможливо вийти з пустими руками 😅
стояла біля стенду і думала «Що б взяти? Чого в мене немає ?» 😂 і таки придумала ! (Хто б сумнівався🤣) «В мене ж нема звичайного крему під макіяж!» 😁
На той час у мене вже були засоби від Біеленди , а саме серія для проблемної шкіри, про яку я вже писала у минулому пості☺️ Бренд добре зарекомендував себе в моїх очах , тому вирішила взяти цей крем в якості звичайного зволожуючого під макіяж.
Коли скористалася перше , відразу ж закохалася ❤️
Легка але при тому добре зволожуюча текстура , і то при тому що в мене не суха , а проблемна шкіра!
Дуже приємний класичний запах крему
Досить швидко вбирається, не залишає плівку , добре дійсно підходить під макіяж і прекрасно зволожує🥰
З тих пір цей крем моя база ! Я використовую його і під макіяж , і ретинол ним закриваю , і просто після будь якої сиворотки коли бачу що шкірі не вистачає зволоження, і як швидкий експрес догляд , коли намазав і побіг по справах😌
Кращого крему в категорії «ціна-якість» я ще не зустрічала …🫠 Як бачите на відео , я його вже закінчую … і це дуже сумно … Це один з небагатьох засобів з яким мені не хочеться розлучатися… Зазвичай я рада щось закінчувати і починати нове 😄
Тому якщо вам треба крем на всі випадки життя, супер універсальний, для будь якої шкіри , то це він !👌🏼
Коментарі (0)