Mila__Mi

Порожні баночки, або, що не використала навіть до половини

Порожні баночки, або, що не використала навіть до половини

Як не дивно, але хочу розпочати саме з баночок для волосся

🔹Шампунь Shamtu з екстрактом трав для жирного волосся🌿
Шампунь яким я користуюся вже на протязі більше 10 років, чергуючи з іншими. Це саме той шампунь, та база в якій я на 100% впевнена. Коли мені треба швидко взяти очищуючий засіб для волосся я завжди обираю його, бо він точно мені підійде.

Він чудово піниться та якісно очищує; надає легкого об'єму моєму волоссю, а ще він дуже приємно пахне 🌿 (ну зрозуміло так? за більше ніж десять років він мені не набрид 😄).

Але з часом від нього може бути звикання, тому я обов'язково чергую його з іншими, ну і різноманіття ніхто не відміняв 😉

🔸Маска з бананом 🍌 Garnier Fructis Superfood
Детально писала про неї, тож довго зупинятися не буду. Залишаю посилання на відгук
https://club.makeup.com.ua/post/27475/


Висновок: через її зворотній ефект повторювати її вже точно не буду. Не рекомендую ✖️

🔸Незмивний догляд від Garnier "Гудбай посічені кінчики"
Брала його ну дуже давно. Використала лише пів пляшки і то на протязі мабуть 2-х років 😅 Так вже рідко рука до нього тягнулася.

▫️має приємний фруктовий аромат
▫️текстуру схожу на йогурт (а за відтінком наче персиковий йогурт)

Використовувала його і після миття голови у якості незмивного засобу і в якості бальзаму. В обох випадках він мені не сподобався.

+
➕ трохи пом'якшує, розгладжує та надає блиску

-
➖ слабо зволожує
➖ швидко бруднить волосся (швидше навіть, чем деякі живильні маски)
➖ обтяжує волосся

Більше немає що про нього розповісти. Викидаю, бо толку від нього ніякого. Не рекомендую ✖️

Я раніше ненавиділа їх зубні пасти, бо вони так пекли у роті 🤪. Але мабуть 1-2 роки тому вони змінили складову формулу і тепер (особливо ця зубнушка) періодично заявляється на моїй поличці.

Має приємний м'ятно-трав'яний смак, добре очищує зубки та гарно освіжає без печіння. Рекомендую 👍🏻

🔸Сироватка Cica від корейського бренду Nightingale

Кажу одразу, цей бренд я люблю. В них дійсно якісні та працюючи засоби, особливо для проблемного типу шкірі. Цей бренд до речі створений фармацевтами.

Щодо цієї сироватки, вона з екстрактом цибулі, АЛЕ, аромат квітковий та дуже приємний.
Вона чудово працює з запаленнями (підсушує та зменшує їх), освітлює пост-акне.

Але її варто покривати гарно зволожуючим кремом (бо вона може сушити). Але якщо у вас є часті висипаннями і запалення (не говорю зараз про акне, бо то зовсім інша історія), то дуже раджу її спробувати.

Я про нею була забула і нажаль менше ніж пів банки в мене залишилося і терміни придатності почали доходити до кінця, тому викидаю ☹️

🔸Крем під очі з віт. С від корейського бренду Orgena

Крем нічим не пахне, має легку текстуру, непогано зволожує зону під очима, як для теплого періоду (для холодів думаю буде недостатньо зволоження). А головне, що мені сподобалося в ньому, він завдяки віт. С добре освітлює шкіру під очима, не одразу результат можна буде побачити, а з часом (крем має накопичувальну дію).

Розхід в нього супер економічний, але оскільки я комбінувала його з іншим кремом (про нього розповім пізніше), цей вже встиг зіпсуватися і тому знову ж таки, майже половина летить на смітник. Чи взяла би його вдруге? Чесно, думаю наврядчи б, можливо через те, що він, особисто мені, підходив не на всі сезони, а можливо тому, що часто до нього просто не тягнулася рука ... Хоча я би хотіла знайти йому аналог в плані освітлення темних кол під очима 🤔

Одразу скажу, що всі засоби в цій серії приємно пахнуть соковитим лимончиком 🍋

🍋Сироватка для обличчя:
Має дуже легку крем-гелеву консистенцію. Добре розподіляється, не залишаючи відчуття липкості. Добре підсушує та освітлює запалення за декілька днів використання. За свою ціну доволі непоганий варіант, якщо у вас не проблемна шкіра.

Але мені особисто подобалося наносити її не у якості сироватки, а точково на дрібні висипання. Бо якщо наносити її на все обличчя, вона підсушувала шкіру ...

🍋Крем для обличчя:
Крем має легку текстуру та добре поглинається, не залишаючи відчуття липкої, або жирної плівки.

АЛЕ!
Крем слабо зволожував мою комбі шкіру+ через деякі складові у складі в мене з'явилися комедони і точкові висипання. Не рекомендую ✖️

Це була частина моїх порожніх баночок за останній час, зовсім скоро до збираю і викладу другу частину порожніх.

Дякую за увагу 🧡