Strange Love

Матова помада LAMEL Posh Matte: Стійкість в обмін на зволоження

Матова помада LAMEL Posh Matte: Стійкість в обмін на зволоження
Матова помада LAMEL Posh Matte: Стійкість в обмін на зволоження

Сьогодні я хочу поділитися своїми першими враженнями про матові рідкі помади LAMEL Posh Matte Liquid Lip Stain. Тільки отримала, але вже встигла протестувати всі три відтінки:

▪️401 Milk Cacao
▪️409 Sangria
▪️410 Mahogany

Матова помада LAMEL Posh Matte: Стійкість в обмін на зволоження

401 Milk Cacao - холодний нюдово-коричневий з вираженим сірим підтоном. Одразу після нанесення дуже сподобався, проте після висихання потемнів і став просто більш холодною версією 410 Mahogany. Для любительок сіро-нюдових помад та олівців однозначно рекомендую цей відтінок. До речі, всі три відтінки дуже темніють після висихання, врахуйте це.

409 Sangria - сподобався мені чи не найбільше. Відтінок дуже живий та освіжаючий, особливо на контрасті з 401 Milk Cacao. Він не надто рудий, проте і не холодний. На літо саме те! До того ж цей відтінок веде себе найкраще з точки зору пігментації та рівномірності.

410 Mahogany - шоколадна паста на губах. Не люблю такі коричневі відтінки лише тому, що вони мені не личать. З точки зору рівномірності покриття веде себе найгірше з трійки, дехеякі місця потрібно доопрацьовувати другим шаром.


Флакончики з матового пластику приємно тримати в руках. Аплікатор зручний, доволі великий, м'який, дозволяє рівномірно нанести помаду.


Помада дійсно дуже стійка! Не відбивається на склянці, не стирається під час поцілунків. Проте доволі швидко злазить зі слизової. Змивається міцелярною водою без проблем, а ось жирний крем для демакіяжу від Q&A справляється з нею значно гірше, як не дивно.


Фініш - глибокий мат. Губи наче оксамитові. Проте є зворотній бік медалі - помада сушить та стягує шкіру, тому я не рекомендую використовувати її щодня. А от для особливих випадків - саме те!


Це лише мої перші враження. З часом я планую доповнити цей відгук, якщо виявлю якісь нові нюанси. В планах - протестувати інші відтінки.