Darina🦉

Сироватка для обличчя освітлювальна з вітаміном Е і феруловою кислотою

Всім привіт!

Сьогодні поділюся своїми враженями стосовно сироватки для обличчя освітлювальної з вітаміном Е і феруловою кислотою від Tink. Користувалась на протязі трьох тижнів.

Преваги засобу від виробника:

• Сироватка підходить для всіх типів шкіри.
  • Покращує мікрорельєф, зменшує пігментацію.
  • Надає клітинам антиоксидантну підтримку.
  • Прискорює відлущування зроговілих частинок шкіри.
  • Робить колір обличчя світлішим і рівномірнішим.

Призначення:

• Освітлення
  • Проти пігментних плям
  • Зволоження

Склад:

Aqua, Rice Germs Oil, Sweet Almond Oil, Raspberry Seeds Oil, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Maltodextrin, Sucrose Dilaurate, Sodium Cocoyl Glutamate, Ascorbyl Palminate, Pisum Sativum (Pea) Extract, Arnica Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Ferulic Acid, Silica, Parfum, Citric Acid.

Вітамін С захищає шкіру від негативних чинників довкілля, освітлює її та має антивікові властивості. Ферулова кислота освітлює пігментацію та прискорює регенерацію шкіри.

Зовнішній вигляд:

Компактний пластиковий флакончик, темно коричневого кольору. Зручний дозатор з ковпачком (працює добре, з першого разу). На зворотній стороні, є вся необхідна інформація. Об'єм 30 мл. Зручно брати з собою.

Текстура та аромат:

Аромат дуже легкий, нагадує аскарбинку (не жовту, а білі великі вітамінки), приємний запах, на шкірі не залишається.

Текстура - більше нагадує гель, доволі густа, білого кольору, але на обличчі миттєво стає прозорою. Сироватка дуже легко лягає та розподіляеться на шкірі. Мені дуже подобаються саме гелеві текстури, моя проблемна шкіра гарно з ними товаришує. Швидко вбирається, не залищає ніяких слідів та неприємних відчутів. Економічна в використанні.

Мої враження від застосування:

Використовувала 1 раз на день. Перший тиждень був майже нульовий ефект, тільки зволоження, якого мені не вистачало, від однієї сироватки. Вже через днів 15, я звернула увагу, що маленьки плями добре освітлилися, і загалом шкіра стала дійсно світліша. Сироватка гарно почала зволожувати шкіру. Надала гарного природного сяйва. Для мене вона має накапичувальний ефект.

Стосовно велих плям, та місць з почервонінням (червоні сліди пост акне), вона майже не спрацювала.

Тож якщо, мати маленьки, незначні недоліки, то цей засіб гарно робить свою справу. А якщо вже проблема трохи гірша, то він сам не впорається.

Загалом я задоволена, як такий бюджетний засіб спрацював на моїй шкіри, бо ставку я на нього чесно кажучи не робила. Тож рекомендую спробувати!

Всім дякую🍋