Яценко Анна

Ензимна пудра від корейського MEDI-PEEL

Ензимна пудра від корейського MEDI-PEEL

Отримала пораду від косметолога як же найшвидше та ефективінше прибрати ті самі сальні ніті, чорні цятки та взагалі трохи "відполірувати" шкіру - почати користуватися ензимною пудрою.

Косметолог одразу порадила саме цю від MEDI-PEEL, немов вона м'яка, не агресивна, очищує та не несе ніякого вреду для шкіри саме через безпечний склад.

Ензимна пудра - це пудра з гранул, які містять активний компонент ЕНЗИМИ. Ензими в свою чергу розчиняють білок, який утворюється на шкірі(тобто ороговелі клітинки), шліфує, очищує і навіть зволожує шкіру. Косметологи радять використовувати 1-2 рази на тиждень, максимум 3. Для щоденного використання ВОНА НЕ ПІДХОДИТЬ!

Перш ніж перейти до огляду, давайте розберемося зі складом:

Corn Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Glutamate, Diglycerin, Protease, Maltodextrin, Gardenia Extract, Dextrin, Purified Water, Tea Tree Leaf Oil, Betaine Salicylate, Capryloyl Salicylic Acid, Sheet Rick Acid, Gluconolactone, Microcrystalline Cellulose (99ppm), Centella Asiatica Extract, Butylene Glycol, Grape Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Madecassoside, Yakmi Extract, Sodium Hyaluronate, Asiaticoside, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-4 Caprate, Tocopherol, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Stearic Acid, Ethylhexyl Glyurin Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Hyaluronate.

Почнемо з першого компоненту(перший компонент це той, якого більше всього в продукції) - Corn Starch, він же кукурудзяний крохмаль, який є абсорбентом, а його головні властивості: це перш за все ОЧИЩЕННЯ, та протидія зовнішнім пагубним факторам.

Наступний Sodium Cocoyl Isethionate - це м'який ПАВ, за лопомогою якого пудра перетворюється на піну.

Sodium Lauroyl Glutamate - залишає шкіру м'якою, гладкою та пружньою.

Diglycerin - складний ефір жирних кислот, простими словами - це зволожувач.

Protease - мастхев у складі косметичних засобів, працює як індикатор в зволоженні, прискорює та робить цей процес більш ефективнішим.

Це основні інгридієнти у формулі цього засобу, в цілому - склад безпечний, але перед використанням я завжди раджу спробувати на ділянці шкіри на руці.

Ензимна пудра від корейського MEDI-PEEL

Дякую за доставку Мейкап! дуже швидко отримала бажаний товар.

Перше враження - пакування є веганським та екологічним, бо це по факту картон, який розлагається, навіть якщо на нього розлити воду) Так що дівчата, велком ту сейв планет - знищуйте упаковку одразу після отримання)

Надійне пакування, баночка не маленька, та не велика, оптимальний розмір для того, щоб стояти на поличці)

Також на коробці є індивідуальна марка бренду - маленький скотч з к'юар кодом, який надає можливість впевнитися в тому, що товар оригінальний. Фото сертифікату додаю

Після знайомства з цією пудрою я зрозуміла - це РЕВОЛЮЦІЯ серед всіх доглядових засобів. Я не знаю, чи всі ензимні пудри такі ефективні та якісні, але за цю - впевнена!

По-перше, гранули дуже швидко розчиняються в лодонях, швидко перетворюється в піну,

По-друге, на шкіри в момент застосування засобу є ефект скрабування-пілінгування. Тобто я відчула, як моя шкіра ДУЖЕ ДЕЛІКАТНО шліфується.

Те, що я побачила далі, мене просто шокувало: моя тьмяна, втомлена та асболютно матова шкіра перетворилася майже на форфор: сяюча, зволожена та освітлена. Можливо, комусь не сподобається ефект освітлення шкіри, але так, він трохи є, проте за рахунок цього шкіра виглядає ну дуууже доглянутою та гарною)

Доречі, щодо покування - зверніть увагу, як розумно зроблений аплікатор. Є захист(щоб не висипався, якщо берете, наприклад, в дорогу), є сектор "дозування", який дозволяє не пересипати собі велику кількість, а контролювати об'єми, які хочете використати.

І в підсумок, хочу сказати важливу річ - ензими це окремий АКТИВ, тобто: ми не наносимо ензимну пудру перед використанням кислот/ретинолу/вітамінів. Ензимну пудру краще всього використовувати ввечері, але як окремо б'юті-рутину. Це дуже важливо, тому що якщо ви будете вмиватися пінкою з ніацинамідом, потім очищати ензимною пудрою, наносити сироватку з вітаміном С та покривати кремом з ретінолом - повірте, ви просто знищите свою шкіру та приведете до поганих наслідків. ЕНЗИМНУ ПУДРУ ВИКОРИСТОВУЄМО ЯК ОКРЕМИЙ АКТИВ, запам'ятали?)