Подарунок від неї
Тепла розпаковка
Всім привіт, і дякую всім за привітання!
Вже, який підряд Свій День, я зустрічаю далеко від своєї родини, і це боляче...
Але я вірю....я просто вірю...
Дякую тобі моя мала khoroshaeva (знаю, що ти не любиш, коли я так тебе називаю, але ти моя мала!!!), що зробила цей плаксивий день теплим.
Я чекала на цей пакунок (ти знаешь, як я його забирала), як мале дитя, і раділа зі сльозами коли отримала шматочок дому! Бо я так хочу додому...
Хто як не ти, стежить за моїми дописами, та конспектує мої хотілки?!
Тож дивимось:
- Пінка для обличчя очищувальна з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської Relance
- Тонік-міст для обличчя зволожувальний з ніацинамідом і Na-PCA Relance
- Маска для обличчя оновлювальна з рожевою глиною й екстрактом граната Relance. В своєму віш лісті, я писала, що дуже хочу познайомитися з цим брендом, + ти вже з ним знайома. Тепер моя черга.
- Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки Shelly, тут без зайвих слів, бо в цей бренд я закохалася!
- Парфумований гель для душу "Rose Wine” MARÊVE, це буде моє перше знайомство з цим брендом.
- Ензимна пудра для вмивання з екстрактом полину Isntree - буде цікаво спробувати, і тут я згадала saybeautyk 🤣!
- LAMEL Make Up Cheek Colour New Рум'яна - буде перше знайомство (кажу одразу з кольором вгадала).
- Скраб натуральний сольовий для обличчя і тіла "Апельсин і вербена" Mayur - теж вперше буду знайомитися, але аромат та текстура топ.
- Натуральний бальзам для губ "Манго" Mayur, ну хто мене знає, то для мене аромат манго то підпал!
- Альгінатна маска детокс із морськими водоростями Joko Blend - ну тут ти знаєш, що цей бренд і ці маски мої улюблені.
- Міцелярна вода Simple - ти мені казала, що вона дуже класна і багатьом дівчатам вона сподобалась, тож буду і я знайомитися.
За кадром були ще солодощі, але з ними щось трапилося (може вкрали по дорозі!?), я їх з'їла в одне лице☺️! І коробочку відібрав Бубося!
Ще раз дякую, люблю без меж...❤️
Коментарі (0)