Романюк Олена

Порожні баночки зима 2023/2024

Порожні баночки зима 2023/2024

Зима закінчується, звільняємо полички, наводимо лад. Мої порожні баночки за 3 місяці, коротко про улюбленців і те, що більше не куплю. На ті засоби, що сподобалися, залишу посилання на сайт MakeUp та свої відгуки.


Шампуні :
Garnier Fructis Ріст на повну силу з екстрактом яблука та ніацином
- домивали усією жіночою частиною родини, включно з собачкою. Класика масмаркету з відповідним складом, яскравий аромат. Для мого волосся є більш цікаві засоби.


Шампунь Styx Naturcosmetic з біокофеїном та екстрактом розмарину (30мл)
https://club.makeup.com.ua/post/25521/
- це моя любов, 100% придбаю більшу пляшку. Я звикла до бадьорого аромату розмарину, з'явилося багато нового (кучерявого, що цікавого, волосся, не прямі антенки) по усій голові. Уточню, що не користувалася додатково стимуляторами по шкірі голови. Щиро раджу спробувати, є мініформат.


Шампунь Comex для зміцнення волосся з індійськими травами - зірка MakeUp, без перебільшень.
https://club.makeup.com.ua/post/22312/
Волосся об'ємне, легке, в той же час не стирчить, зважаючи, на склад без силіконів. Маю флакон про запас.
До речі, саме за час користування шампунями Comex, Styx та бальзамом Comex, моя перукарка зауважила на густину волосся та якість полотна в цілому


Бальзами:
Comex для зміцнення волосся з індійськими травами -
користувалася в парі з шампунем. Теж щиро рекомендую, не обтяжує волосся, не впливає на частоту миття. Гарний склад, без силіконів.


Garnier Fructis Superfood "Папайя" для пошкодженого волосся - не мій засіб, абсолютно, перенасичив тонке волосся, воно виглядало постійно масним та тьмяним. Все ж треба зауважувати на рекомендацію виробника по потребам волосся.


Догляд за тілом та обличчям:
Кокосова олія Tink Superfood for Body & Hair
- моя незмінна помічниця в догляді (маски для волосся, тіло, наношу на брови та нігті). Більше подобається, ніж популярне Parachute.


Міцелярний гель для вмивання обличчя та очей Lirene Kombucha - нарешті закінчився, брала для вмивання обличчя, не підійшов. Страждала та змивала косметику з очей, тут без питань, працював добре, але формат гелю мені не подобається. Все ж краще просто міцелярна вода.


All Clean Balm Heimish (5мл) - без слів, найкращий засіб для 1-го етапу очищення. Завжди купую мініатюрку.


Декоративна косметика
Туш Lamel Make Up Hope Volume Mascara
- дуже швидко засохла, має гарний ефект, дає об'єм, але... Не пройшла навіть випробування мокрим снігом


Туш Maybelline Classic Volum' Express Curved Brush - була зі мною 9 місяців, класика на кожен день, з прекрасними технічними характеристиками. Придбала її наступницю, в чорно-сріблястому футлярі (посилання даю на неї)
https://club.makeup.com.ua/post/28350

Олівець Malva для брів 006 - непоганий олівець, але тільки якщо пофарбую брови хною. Не мій відтінок. Давно катався в косметичці.

Гелі для душу:

Le Petit Marseillias "Білий персик та нектарин" - улюблені гелі, без слів, прекрасні аромати, ніжна пінка, не залишають сухості та плівки на шкірі.

Liora Celebration (крем-гель з блискітками) - гель з подарункового набору українського бренду, гарний, ніжний, рідкий у порівнянні з моїми улюбленими.