Svidoma

Бюджетні знахідки від 100 гривень

Бюджетні знахідки від 100 гривень

Хочу представити вашій увазі бюджетні знахідки, які я поки не можу купити, тому що в мене все є.

Освітлювальна сироватка для обличчя з ніацинамідом Beauty Formulas Illuminating Serum 10% Niacinamide

180 гривень за 30 мл (149 зараз зі знижкою). Сироватка, в якій 10% ніацинаміду та сік алое, інших активних компонентів в ній немає, концентрація ніацинаміду більш ніж достатня навіть для стимуляції колагену та освітлення. Користуватись сироваткою можна 6 місяців після відкриття. Користувачі відзначають, що сироватка не липка та приємна.

Крем для обличчя 3 в 1 The Doctor Health & Care Vitamin C Face Cream

120 гривень за 40 мл. Крем з різними формами вітаміну С: аскорбілтетраізопальмітат (чудова стабільна форма вітаміну С), аскорбіл пальмітат та аскорбінова кислота. Концентрація, судячи з розташування назв компонентів у складі, не велика, може підійти для сухої та нормальної шкіри. Виробник зазначає, що кремом можна користуватись і навколо очей.

Сонцезахисні креми SPF 45 Bioton

114 та 100гривень за 120 мл. Є дитячий та для дорослих, особливих доглядових властивостей у цих кремів не буде, однак в складі знайшлись сучасні стабільні сонцезахисні фільтри.

Очищувальний гель з екстрактом квітів мигдалю і моринги Le Petit Olivier Detox & Anti-Pollution Cleansing Gel

190 гривень за 150 мл. Гель з гліцерином, очищувальним компонентом слугує делікатний децил глюкозид. Користуватись гелем можна 12 місяців після відкриття. Глюкозиди це найм’якіші з очищувальних компонентів, що на сьогодні існують, гадаю, цей гель буде ніжно очищувати шкіру та не буде сушити.

Туш для вій Essence Sensitive But Wow Volume Mascara

181 гривня за 8,5 мл (була 110 зі знижкою). Це термотуш, яка змивається теплою водою. Представлена, на жаль, виключно в чорному кольорі. Відгуки та огляди на неї хороші.

Регенерувальний крем для тіла та обличчя Lirene Sweet Peach

118 гривень за 200 мл (109 зі знижкою). Крем з оліями, екстрактами та соком алое. Цей крем не буде давати сильне зволоження, але на свої гроші непоганий варіант.

Загалом, креми з цієї добірки це компроміс між витратами та ефектом, а інші засоби дійсно цікаві.