M O N D ✨️

Сяй у всьому! : чи може хайлайтер здивувати?

Сяй у всьому! : чи може хайлайтер здивувати?

Палетка не поступається дорогим аналогам. А виходячи з такої малої кількості відгуків, можна помітити, що її явно недооцінили.

Зовнішнє оформлення дуже до вподоби. По-перше палетка немаленька (10,5 * 10,5 см). Компактність тут ні до чого. Погодьтеся, хайлайтер – не та річ, яку потрібно носити у сумочці. Але навіть якщо вона знадобиться в дорозі, за рахунок плоского дизайну, місця багато не займе.

До того ж, вона має дзеркало. А цим може похвалитися далеко не кожна палетка.

Кольори підібрані як я люблю: ніжно, без надмірностей. Палетку приємно брати у руки.

Корпус із щільного картону, а внутрішня основа з чорного глянсового пластику. Пластик використовується для збереження форми палетки, тим самим запобігає пошкодженню дзеркала. Між ними розташована прозора плівка. Рекомендую її не викидати, щоб не забруднити дзеркало.

Зроблено у Китаї під керівництвом та перевірками європейських фахівців.

Термін зберігання: 12 місяців після відкриття.

Об'єм: 30 г.

Сяй у всьому! : чи може хайлайтер здивувати?
Сяй у всьому! : чи може хайлайтер здивувати?
Сяй у всьому! : чи може хайлайтер здивувати?

Опис починається зі слів: "Hello Sunshine!" Мило, чи не так? Далі виробники з любов'ю описують свій витвір, обіцяючи нам неймовірне сяйво інтенсивно золотого чи романтично-рожевого відтінку.

У своїх засобах бренд використовує веганські формули та не тестує їх на тваринах.

Склад стандартний для декоративної косметики, без парабенів.

Склад:

SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TITANIUM HYDROXIDE, TALC, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL STEARATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, STEARYL DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, SYNTHETIC WAX, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, OCTADECENE, CAPRYLYL GLYCOL, BHT, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES).

Тут зібрано 4 відтінки зі світловідбивними частинками. Відтінки на будь-який смак. Але, при нанесенні та розтушовуванні різниця між ними не дуже помітна, адже залишаються саме блискітки.

Мені подобається використовувати хайлайтер замість тіней. На очах колір чітко видно. До речі, і пігментація хороша. Дуже красиво підкреслюють очі, додать святковий настрій. А найважливіше, текстура дуже комфортна як на обличчі, так і на очах.

Як хайлайтер теж відмінно себе показує. Блискітки не обсипаються, з ними складно перестаратися. Виходить ніжне, природне сяйво та відблиски. Стійкість хороша і наносити їх легко будь-яким пензлем або пальцями.

Відмінна палетка, рекомендую!

___________

Essence Pure Nude Sunlighter Palette