Свідома клієнтка

Бальзам-ополіскувач для темного волосся Balea за 146 гривень

Бальзам-ополіскувач для темного волосся Balea за 146 гривень

Бальзам-ополіскувач для волосся Balea Glossy Brown Conditioner Balm я обрала для підтримки кольору та блиску темно-русявого волосся. Бальзам коштував 146 гривень. Бальзам у пластиковому тубусі, який на 65% відсотків виготовлено з переробленого пластику, якщо я правильно інтуїтивно зчитала німецьку, на засобі немає наліпки українською і всі написи тільки німецькою. Також на ньому немає дати виготовлення та кінцевої дати споживання, зараз європейським виробникам не обов’язково вказувати ці дані і мені це не подобається. Бальзам я обирала за пігментами, в цьому бальзамі є жовтий, синій, два коричневих та білий пігмент, також в бальзамі є екстракт зерен какао, який, мабуть, теж має коричневий колір. Склад бальзаму збігається з зазначеним в описі на MAKEUP, в ньому є гідролізований кератин та нічого шкідливого, бальзам без силіконів.

Бальзам виявився доволі світлого кольору як кава з молоком з дрібними блискітками. Варто мені було його відкрити та закрити як кришка вже почала виглядати брудно. Бальзамом можна користуватись 12 місяців після відкриття.

Бальзам-ополіскувач для темного волосся Balea за 146 гривень
Бальзам-ополіскувач для темного волосся Balea за 146 гривень

Бальзам пахне приємно та солодко, запах не надто інтенсивний, на волоссі не лишається. Густина хороша, не надто рідкий та не надто густий, економічний. Бальзам легко розподіляється та змивається, волосся стає приємним на дотик, бальзам позбавляє сухості там, де вона є, не переобтяжуючи волосся. Об’єм мого волосся після сушіння такий самий як без використання бальзаму, волосся достатньо розсипчасте та приємне на дотик. Як на мене, цей бальзам легкий і підійде тим, хто не має особливих проблем з волоссям.