Крем, який загої в тріщинку біля ока
Мультиживильний ліфтинг-крем для очей і повік Eveline Cosmetics Bio Hyaluron Expert
І знову повертаюсь до Eveline
Непомітно багато засобів цього бренду з'явилося у мене в користуванні і цей крем я не збиралась купляти, адже в мене був засіб для зони навколо очей
Але довелося і це було мені на користь
Я замовляла собі в грудні сироватку для шкіри навколо очей з кофеїном та олією авокадо Tink Caffeine + Allantoin Eye Contour Serum
Я писала про свої враження від сироватки 🔻
https://club.makeup.com.ua/post/25078/
В січні я помітила і відчула тріщинку в зоні, де з'являються гусячі лапки, а сироватка лише додавала мені неприємних відчуттів поколювання разом з цією проблемою
Здається мені так трапилось через недостатнє зволоження, тому я перестала користуватися цим засобом
Тоді вирішила не грати з долею і замовила перевірений б ренд, який полюбляю
Дета льніше про Мультиживильний ліфтинг-крем для очей і повік Eveline Cosmetics Bio Hyaluron Expert
Склад доволі хороший, тут комплекс 6 форм гіалуронової кислоти, яка заповнює нестачу вологи, кофеїн, який має зменшувати видимість темних кіл та набряків, комплекс пептидів, які розгладжують зморшки і бакучіол, який стимулює оновлення епідермісу
В описі вказують вік 30+, але я вже не звертаю уваги на це, а лише на склад і на свої потреби
А щодо потреб - достатнє живлення, насичення вологою, підвищення пружності та еластичності шкіри, то крем їх всі закрив
А головне - позбавив злощасної червоної тріщини, яка стала зникати та загоюватись вже на наступний день від першого користування
Зараз шкіра виглядає так, наче нічого там і не було
Можу зробити висновок, що з регенерацією та заживленням він впорався, а також зняв почервоніння, яке не проходило тиждень
До речі, якщо порівняти з попереднім засобом від Tink, крем Eveline не скочується під макіяжем, коли добре поглинувся шкірою
Консистенція в крему густенька, колір білий, жирності чи липкості не залишає
Об'єм 20мл
Ціна приємна, я купляла за 95 гривень
Спокійно можу радити🌹
Ps: сироватку Tink можу комусь подарувати чи обміняти, якщо хотіли б спробувати, її в пляшечці залишилось більше половини
Коментарі (0)