saybeautyk

Новинка від Mr. Scrubber

Новинка від Mr. Scrubber

Дівчата, ви вже бачили цю неймовірну новинку? Я була в шоці, коли мені попалось випадково відео.

Не дарма я тягнула з покупкою рожевої сироватки з ціанокобаламіном, яка зацікавила ще декілька місяців тому, бо знайшлось щось ще більш цікаве і точно варте уваги.

Новий засфііб від Mr. Scrubber містить в собі ніацинамід, гіалуронову кислоту, комплекс Copper PCA, трипептид міді та велику кількість зволожуючих і хаспокоюючих речовин.

🧬Ніацинамід : також відомий як вітамін B3, він має різні переваги для шкіри, зокрема покращує текстуру шкіри, зменшує запалення та звужує пори.

🧬Гіалуронат натрію : це форма гіалуронової кислоти, потужного зволожувача, який притягує та утримує вологу в шкірі, зберігаючи її зволоженою та гладкою.

🧬Copper PCA та Copper Tripeptide-1 : пептиди міді мають антиоксидантні властивості та можуть сприяти виробленню колагену, що може сприяти підтягненню та молодшому вигляду шкіри.

🧬Різні цукри (фруктоза, глюкоза, сахароза) : ці цукри можуть діяти як зволожувачі, втягуючи вологу в шкіру та допомагаючи підтримувати зволоженість.

🧬Амінокислоти (аланін, аспарагінова кислота, гліцин, серин, валін, пролін, треонін, ізолейцин, гістидин, фенілаланін) : амінокислоти є будівельними блоками білків. Вони можуть допомогти підтримати природні процеси відновлення шкіри та підтримувати її загальний стан.

Що ж воно таке, той мідний пептид?🤔

GHK-Cu (Трипептид міді, COPPER TRIPEPTIDE-1) - сигнальний пептид, що складається з 3 амінокислот гліцину, гістидину та лізину, структурно поєднаних з міддю. Мідь входить до складу більше дюжини ферментів. Серед них важливий антиоксидантний фермент, як супероксиддисмутаза (СОД), а також тирозиназа (синтез меланіну).

Комплекс суворо специфічний для двовалентної міді і вперше виділено з плазми крові людини.

Не знаю, в якому році, але було проведено дослідження на 20 жінках, які протягом місяця щодня наносили на стегна крем, який містив або вітамін С, або пептид міді, або третиноїн. Вмість рівню колагену потім визначали аналізом біопсійного матеріалу, і результати виявились такими:

- вміст колагену у шкірі, на яку наносили третиноїн, складав 40%

- вітаміну С - 50%

- пептиду міді - 70%

Тобто, якщо вірити цьому дослідженню (а я не знайшла ніяких прямих підтверджень, тому доведеться вірити на слово), то пептид міді стимулює синтез колагену, ппливаючи на фібробласти, що сприяє омолодженню шкіри та розгладжуванню дрібних зморшок.

🔵Трипептид GHK-Cu має відновлювальну, омолоджуючу та захисну дію на шкіру, регулюючи процеси оновлення та ремоделювання шкіри, прискорюючи загоєння ран та інших пошкоджень.

🔵 Стимулює синтез колагену та глікозаміногліканів у дермальному матриксі та підтримує баланс між процесами їх синтезу та руйнування, а також надає пряму та опосередковану антиоксидантну дію.

🔵Здатний відновлювати функціональність пошкоджених клітин шкіри, зокрема фібробластів, та підтримувати репаративний потенціал клітин.

🔵Запобігає появі ознак старіння, зменшує глибину зморшок, покращує колір шкіри та освітлює пігментні плями, відновлює структуру шкіри.

🔵 Прискорює загоєння ран, знижує ризик ускладнень, пригнічує запалення, покращує антиоксидантний захист.

🔵Підвищує синтез декорину - протеоглікану, який регулює синтез колагену, зменшує ризик утворення шрамів.

🔵Має здатність стимулювати ріст волосся, що було підтверджено в експериментах на мишах: спинку 25-денної мишки спочатку голили, після чого робили туди три ін'єкції GHK-Cu (мідного пептиду). Через 12 днів було помічено помітне збільшення росту волосся (мої примітки - я не впевнена, що через 12 днів шерсть на спинці мишок не стала рости сама)) тому, чесно кажучи, не можу на 100% довіряти даним дослідженням, але просто вказую про них заради інтересу)

Таким чином ми можемо зробити висновок, що мідний пептид - універсальний актив, який підійде більшості і різним типам шкіри, а особливо чутливій, зневодненій, сухій, віковій.

Мені новинка прямо таки запала в душу. Я не збиралася нічого купувати, але не можу не спробувати ЦЕ ЧУДО😍 навіть якщо вона виявиться неефективною, буде не шкода, тому що мені просто цікаво затестити такий актив від українського бренду.

Мені не терміново, тому я можу собі дозволити і знижечку почекати :)

У мене в планах однозначно з цього списку є сироватка Bor Tox (яка зараз взагалі-то Peptide Tox). Маю її пробник і крему з цієї серії, та все ж ніяк руки не дійдуть спробувати. Мабуть, на вихідних відкрию🤪

Також з цього списку для себе однозначно обрала б Theramid (мрію познайомитись з брендом, та ціни в них не дуже приємні), і звісно спробувала б ту, що від The Ordinary (бачила її красивий колір на фото - це 🤩).

Інші варіанти також містять в собі Copper tripeptide, але вони для мене менш цікавіші чомусь.

Хоча, Fortheskin EGF Peptide Bio Clinic Ampoule Serum має аж 70 мл за помірну ціну ~300 грн, і окрім пептидів містить в собі літати біфідо- і лактобактерій, екстракт хаутюнії та броколі. Думаю, що буде непогано працювати на сухій/зневодненій шкірі, додала її собі в закладки теж.

Як вам компонент? Хотіли б спробувати щось саме із мідним пептидом у догляді?

І взагалі, діліться враженнями від пептидних засобів, бо у мене таких ще не було ніколи, а дуже цікаво)