Чого немає в моїй косметичці?
Приєднуюсь до челенджу
Красуня Darina🦉 знову задала цікаву тему для роздумів і я ділюсь своїми ноу)
Взагалі у мене є уйма всього, але деякі засоби я уникаю ціленаправленно.
1. Скраб для шкіри голови
Я не можу, це доводить мене до сказу, буквально. Не подобається процес нанесення, дуже сильно дратує. Обираю для себе змішувати ензимну пудру з шампунем, це теж ефективно і не впливає мені на нерви 😊
2. Червоний олівець для губ
Отакої! Маю декілька помад, а от олівця - ні. До речі, смішний факт про мене: коли мені в школі треба було прикинутись хворою, я мазалась тоналкою (щоб бути блідою), і червоним олівцем фарбувала очі (звичайно декікатно). І все. Це робило хворобливий вигляд і ВСІ ЦЬОМУ ВІРИЛИ))) Вона була акторкою 😂
3. Антицелюлітні засоби
Мені просто лінь 🦦
4. Керлер для вій
Відверто кажучи, я боюсь, що вони мені зламають вії і що сам завиток буде швидко падати.
5. Альгінатні маски/плівки. Ніколи в житті не користувалась і не хочу . Альгінатку б ще спробувала, але прям шаленого бажання немає.
6. Бронзер
Мені просто не цікавий даний продукт 🤷♀️хоча я тестила скульптор ламель sunkissed і він просто ваааауууу по текстурі, іноді думаю, що мені це треба
7. Патчі
Дууууже рідко купляю ,останні були придбані мною 22.02.22, і я не використала всю банку і половину просто викинула 🤦♀️
8. Тюрбан для волосся
Дууууже хочу і постійно скуплюсь на нього 🐸
9. Гель/віск/мило для брів
Я купувала від ламель і лн про, дякую, до побачення. У мене довгі, товсті і жорсткі волоски, їх добре тримає гель для волосся got2be - маю дві туби і цього мені вистачить надовго.
10. Масажери для обличчя та інші подібні давайси
Взагалі всякі гуаша і тд мене не цікавлять, але я б із задоволенням спробувала мікротоковий апарат і уз-скрабер
11. База під макіяж
Моя база - це догляд
12. Автозасмага
Я сама по собі дуже бліда і світла, тому боюсь всяких подібних засобів, але минулого літа прям захотіла спробувати вперше в житті. Але боюсь, що потім буду як смажена курка))))
13. Скраб для губ
Я просто не маю потреби, після скрабу на губах мені дууууже некомфортно, губи сохнуть ще більше
14. Крем для шиї
Використовую на цю ділянку креми для обличчя, але мої виражені кільця Венери цьому не дуже радіють)))
15. Електрична зубна щітка
Користуюсь звичайною і електричну чомусь навіть не хочу. Її треба заряджати, якісь ще дії з нею проводити - надто багато зайвих рухів. Мені простіше зі звичайною
16. Маска для губ
З цією ціллю наношу бальзам товстим шаром, але нічого краще мазі календули для моїх губ не існує 🥰
17. Розчіска Janeke
У мене є дві оригінальні від тангл і я їх не люблю, тому купувати Janeke не планую. Максимум - якийсь аналог в пʼять разів дешевше 😂
18. Місти/спрей для тіла
Нвдаю перевагу парфумованій/туалетній воді.
Взагалі є маса ще засобів, про які я, мабуть, і не згадаю так одразу, але бачу, що багато пунктів збігається з іншими дівчатами)
p.s. Дівчат, я щось останнім часом багато пишу, але не всім встигаю відповідати у коментарях. Якщо комусь не відповіла - сорі, я не спеціально 🤪
Коментарі (0)