YuliHrytskoff

Пусті пляшечки: лютий 2024

Пусті пляшечки: лютий 2024

За лютий закінчилось немало, але й не багато засобів)

Не впевнена, що на наступний місяць буде допис у цій рубриці, бо зараз майже весь догляд або новий, або пляшечки наполовину повні. Але подивимся, може ще й «доб’ю» декілька засобів)

Отже, за цей місяць закінчились такі засоби.

Чудовий базовий шампунь! Гарно піниться, економно використовується, має дуже приємний, але легенький, аромат (на волоссі він не залишається).

Очищує волосся якісно, довжину не сушить. Свербежу, лупи чи якихось інших неприємних реакцій не викликає.

Ще й має досить непоганий склад.

Мені подобався цей шампунь! Більш детально про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/8054/.

Ця масочка мені дуже подобалась! Приємна кремова текстура, маска легко розприділяється по волоссю та не стікає з нього, тому душ з нею на голові приймати комфортно) А ще – маска має ну дуууже приємний аромат!

Волосся після маски гладеньке, блискуче, розсипчасте, не пушиться, легко розчісується. І дуже пахуче!)

За свою ціну – чудовий варіант!

Відгук на маску тут: https://club.makeup.com.ua/post/18072/.

Кондиціонер також доволі густий, по текстурі навіть більше нагадує маску. З волосся не стікає, швидко ним поглинається. Запах чимось нагадує чоловічу доглядову косметику, але він не сильно виражений та на волоссі практично не залишається.

Кондиціонер робить волосся ну дуже гладеньким, от наче шовкове полотно! Надає гарний блиск, полегшує розчісування.

Взагалі, кондиціонери від Gosh дуже люблю – вони гарно виконують свою пряму функцію. І по якості та властивостям часто перевершують деякий проф.

Детально про цей кондиціонер: https://club.makeup.com.ua/post/16960/.

Писала про них буквально декілька днів назад: https://club.makeup.com.ua/post/31481/.

Візуально волосся від цих кристалів виглядає шикарно (особливо на початку використання): гладесеньке, рівненьке, абсолютно не пушиться та нереально блистить, просто волосинка до волосинки.

Не обтяжує, не жирнить. Має дуже легку текстуру – таке класичне сухе масло. Але запах специфічний – чоловічої косметики. Цитрусово-деревний з нотами мускусу. На щастя, надовго на волоссі не затримується. Він приємний, але, хотілося б в такому засобі більш жіночну віддушку…

Але мінус в них суттєвий – кристали страшно пересушили мені волосся! До такої міри, що довелось зістригти всю ту довжину, на яку я їх наносила… Хоча я і так збиралася підстригтися і зрізати пошкоджену після фарбування частину довжини волосся. Так що ці кристали підштовхнули мене до того, на що я довго не могла наважитися)

Будьте з цими кристалами обережними і краще наносьте поверх крему для волосся, щоб не допустити його пересихання.

Так-так, це ще той гель, що із подарункового боксу від Garnier з конкурсу до Дня Землі.

В цілому, я залишилась приємно здивованою якістю цього гелю! Гарно піниться, дуже економно використовується. Має густу гелеву консистенцію та насичений освіжаючий аромат, який досить довго зберігається на шкірі (але це для мене мінус, бо не люблю парфумований догляд).

А так – гарно очищує та змиває залишки косметики. Шкіру практично не сушить. За свою ціну – дуже навіть непогано.

Відгук: https://club.makeup.com.ua/post/9335/.

Це вже не перший такий гель для душу у мене)

За свою ціну – дуже непоганий варіант! Гарно піниться, легко змивається. Має дуже приємний солоденький аромат (але слабовиражений). Шкіру очищує якісно, не пересушуючи її. Склад непоганий. Та й дуже зручний флакончик із дозатором.

Про такий самий гель детально у цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/8066/.

Вперше взяла цю пасту чисто із цікавості) Увагу привернув гарний та безпечний склад. В цілому, паста дуже навіть непогана! Має дещо специфічний присмак (але не противний) та трошки рідкувату (в порівнянні із традиційними пастами) текстуру, але ці моменти типові для паст із категорії «натуральних» та «еко» - якщо ви раніше користувались такими, то розумієте, про що я)

Очищує зуби гарно, але не до скрипу. Освіжає легко – я люблю, коли паста дає трішки більшу свіжість. Щодо відбілювання – воно присутнє за рахунок нейтралізації плям від кави/чаю, але такого відбілювання як у стоматолога, паста, звичайно, не дасть. В загальному, враження залишились позитивними)

Купила у всім відомому продуктовому магазині тільки по причині того, що вдома ополіскувач закінчився, а я якраз заїхала за продуктами в цей магазин, їхати в якийсь інший з косметикою просто не хотілось) Ну яка ціна – такий і засіб))) Не пече, легенько освіжає. Підійде освіжити подих на протязі дня чи після їжі. З професійним, звичайно, і поряд не стояв, але за свої гроші може бути) Склад не розбирала, тому навіть не уявляю, що там понапихувано)

Улюблене брускове мило! Купую вже роками для миття рук після вулиці. Мило по якості чудове! Має приємний кремовий запах, гарно піниться, добре очищує шкіру та не сушить її. Змилюється до кінця, не тріскається після висихання і не розмокає у мильниці. Купувала і буду купувати ще багато разів!

По характеристикам –таке ж, як і попереднє, дуже якісне. Але запах відрізняється – він досить насичений, східний. Пахне на всю ванну кімнату!) Зі всього асортименту мил від Dove – це подобається найменше (запах просто не мій).

Це вже не перше рідке мило від цього виробника. Сподобалась досить непогана якість цих мил!

Мило досить густої кремово-гелевої консистенції, має приємний тропічний аромат. Добре піниться, гарно змивається, за рахунок густої консистенції вистачає його надовго.

Очищує шкіру якісно, сушить мінімально.

Вже замовила ще одне рідке мило від цього бренду, але з іншим запахом.

По властивостям непогане – середньої густини кремово-гелева текстура, дуже приємний молочно-кремовий запах. Чудово піниться, швидко та легко змивається. Очищує шкіру гарно. Але… воно дико сишуть шкіру! Через це більше не куплю однозначно…

На цьому все!

Дякую за увагу та всім гарного дня!❤