Alyona Fedyk

#Ihaveno: Чого немає в моїй косметичці?

#Ihaveno: Чого немає в моїй косметичці?

Доєднуюсь до челенджу Дарина🦉

В моїй косметичні є безліч різноманітних засобів та б’юті-аксесуарів, але й, зізнаюсь, є багато того, чого ще ніколи не пробувала або ж просто свідомо уникаю. Все поясню далі:)

Тож, чого ж немає в моїй косметичці?

  1. Патчі. Були, користувалась, але з часом просто знехтувала ними:) Тепер думаю про те, що цю вранішню звичку потрібно повернути, адже це не просто красивий ритуал, а й чудовий внесок в молодість шкіри під очима, яка дуууууже потребує додаткового зволоження.
  2. Скраби для тіла. Уникаю, бо жорсткі абразиви дуже впливають на стійкість засмаги. Я користуюсь засобами для автозасмаги, іноді ходжу в солярій, а отже роблю все можливе, аби ефект був довготривалим:) Звісно, бувають винятки, коли потрібно вирівняти мікрорельєф перед нанесенням автозасмаги, але це буває рідко. А ще моє тіло дуже чутливе і я справді не розумію, як можна так його мучити:) Туди ж “летять” різноманітні щітки для сухого масажу та жорсткі мочалки.
  3. Плойки та прасочки для волосся. Моїм тонким пасмам добряче дістається і від фену, тому якщо добивати їх вирівнюванням високими температурами, боюсь, що від них нічого не лишиться:)
  4. Гідрофільні олії. Я з ними не здружилась. Пробувала альтернативу – гідрофільний бальзам, – але теж не була в захваті. Тому просто міцелярна вода або гель + гель або пінка для вмивання.
  5. Тканинні маски. Зізнаюсь, іноді я просто зі сльозами на очах себе змушую, бо як же це може не подобатись?:) @B E L E N K A Y A навіть подарувала мені цілий набір в надії, що я все таки внесу цю процедуру в звичний мені догляд. Але… Я не фанатію від просоченої “плівки” на обличчі, та з нетерпінням чекаю, коли пройде 15 хв, аби зняти її і просто поставити галочку, що я це зробила.
  6. Стік для контурингу. А ось це те, що я хочу, але чого ніколи не мала. Для мене важлива і текстура, і відтінок, і стійкість формули, тому поки в пошуках:)
  7. Скребки гуаша та масажні ролери. Завжди хотіла спробувати, але не впевнена, що знаходитиму час на щоденні масажі.
  8. Сироватки для росту вій. Цей пункт я додала, напевно, тому, що не дуже вірю в дію засобу. Проте, звичайно, я можу помилятись:)
  9. Тейпи. Ооо, скільки разів я думала про цю покупку. Зупиняє, напевно, лише те, що їх краще носити постійно для ефективної дії (та чи ефективна вона?), ну і, звісно, чітке дотримання схеми нанесення. Тому поки ігноруємо:)
  10. Резинки-скранчі. Був період, коли мода на них повернулась, але не люблю я їх ще з дитинства:) Такі аксесуари вважаю доцільними лише, коли в тебе густе і довге волосся. На мені вони виглядають комічно. Вибачайте, скранчі, але вас в моєму б’юті-житті вже не буде точно.