Спрей-термозахист для волосся
Joko Blend
Привіт дівчатка!
Ділюся знахідкою для захисту волосся, яку придбала по рекомендаціі Iryna Koval. Давно не користувалася, саме спреєм-термозахистом, і вже забула яка то класна річ. В своїй рутині користуюсь тільки феном, рік тому згоріла плойка 3в1, і я так і не придбала нову😂. Але сухі кінчинки є, і тому термозахист не зашкоде.
Переваги спрею-термозахисту від виробника:
- · забезпечує термозахист до 220°C;
- · захищає волосся від впливу холоду, вітру, морозу та сонця;
- · обволакує локони невидимою захисною плівкою по всій довжині;
- · полегшує розчісування заплутаних локонів;
- · кератин запобігає ламкості та пошкодженню структури волосся внаслідок теплового впливу;
- · комплекс амінокислот розгладжує поверхню волосся, глибоко зволожує та живить;
- · екстракт ламінарії відновлює здоровий блиск і еластичність;
- · не склеює і не обтяжує локони;
- · зручний формат спрею.
Зовнішній вигляд:
Засіб представлений в зручному форматі спрею. Якісний пластиковий флакон білого кольору. Розпилювач гарно працює, рівномірно розпилює засіб по волоссю. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 200 мл.
Аромат та текстура:
Аромат – легкий та ніжний, мені нагадує крем з якимось квітками. Залишається на волоссі пару годин.
Текстура – рідка водичка (прозора), не липка, не олійна, невагома на дотик.
Склад (інформація з сайту):
Aqua, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, Laminaria Digitata Extract, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, Betaine, Sodium PC, Sorbitol, Serine, Glycine, Glutamic Acid, Alanine, Lysine, Arginine, Threonine, Proline, Methylparaben, Propylparaben, PEG-12 Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Polyquaternium-44, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Triethanolamine, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.
Активні компоненти:
Комплекс амінокислот, гідролізат кератину, екстракт ламінарії.
Спосіб застосування:
Рівномірно розпилити спрей перед термообробкою на вологе, підсушене рушником волосся. Розподілити гребінцем по всій довжині. Не змивати. Висушити феном. Зробити укладку.
Результат від використання:
- · Дуже гарно живить та зволожує волосся
- · Робить волосся гладким, прибирає пухнастість
- · Забезпечує легке розчісування, волосся не плутається
- · Надає гарного блиску, волосся виглядає дуже живим
- · Не обтяжує волосся, не бруднить його
- · Не склеює волосся
- · Легкий та економічний в використані ( 6-7 розпилювань, мені вистачає на всю довжину)
- · Дарує легкий та приємний аромат
- · Зручний формат, можно брати з собою.
Тож як висновок, можу сказати що задоволена цим засобом, та залюбки повторю ще!
Дякую 🦉
Коментарі (0)