SomovaFM

Hot Girl Night від Landor: Чи дійсно хот?

Hot Girl Night від Landor: Чи дійсно хот?
Hot Girl Night від Landor: Чи дійсно хот?

Я все відтягувала відгук на другий пробничок від Landor. (Перший можна прочитати тут - https://club.makeup.com.ua/post/25564/)

Тип аромату: квіткові, східні

Початкова нота: Бергамот, Мандарин, Персик

Нота серця: Жасмин, Конвалія, Лілія, Слива

Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Ветівер, Мускус

Мене заманила нота серця Жасмін в цій композиції, мене цікавлять всі аромати з ним, бо сам жасмін це щось неймовірне 🤤

Одразу скажу, що цей аромат не гучний. Він точно не буде душити вас або оточуючих. Я очікувала якогось свята,аромат палких вечірки у нічному клубі, грайливої дівчини в пошуках пригод.

Одразу після нанесення відчутні квіткові ноти, всі разом, складно визначити головного. Через пару хвилин увагу на себе забирає конвалія та лілія, це точно вони - солодкі, терпкі, гарячі. Ось що дає аромату саме відчуття теплоти, коли вдихаєш його, тієї літньої спеки в саду без єдиного дуновіння вітру.

Нажаль всі початкові ноти пройшли повз мене: мандарин, персик - не знаю де вони заховалися, але їх не відчутно.

Як і попередній аромат, вони доволі швидко втрачають своє звучання, розсіюються на тілі та одязі. Можливо це проблема пробників, але хочеться чогось більшого, довше розсмакувати парфум.

Під кінець, коли основні ноти майжеи розсіялись, можна вловити аромат амбри, але лілія все ще тут головна. Мускус не відчуваю взагалі. Як і мій улюблений жасмін, нажаль. Ніякої в'язкості чи гарного шлейфу.

Не мало гарних відгуків читала від дівчат про Landor. Мабуть це просто не моя категорія, аромати для мене заважкі і прості водночас, хоча я і люблю моноаромати.

Hot Girl Night від Landor: Чи дійсно хот?