Тонер для обличчя матувальний "Трояндова вода-Екстракт алое" Tink
Що я хотіла за 117 грн?!
Всім привіт!
На що, я розраховувала коли обирала тонер за таку бюджетну ціну?! Та ні на що, окрім додаткового очищення після першого етапу. І може зараз в мене полетять камінчики, але я не вважаю, що тонер дуже потрібна річ в догляді, я роками ними не користувалась (але зараз в мене декілька). Чому обрала саме цей? - по перше мені сподобалась сироватка від цього бренду, про яку писала тут https://club.makeup.com.ua/post/30605/ , і мені захотілося надалі з ним знайомитися, по-друге, я не вважаю потрібним купляти тонер за великі гроші, + мене зацікавив склад!!!
Тонер підходить для комбінованого та жирного типів шкіри (але на сайті є, ще два).
Ну поїхали...
Що каже виробник:
Легкий тонер для обличчя Tink містить активний компонент - трояндову воду, яка допомагає звузити пори та знизити вироблення себуму, глибоко очищає та освіжає шкіру, зберігаючи її зволоженою.
Склад:
Трояндова вода, екстракт алое, екстракт манго, ніацинамід, саліцилова кислота.
Екстракт алое у складі засобу запобігає утворенню висипань та допомагає підтримувати рівний тон шкіри. Екстракт манго допомагає прибрати жирний блиск та надає шкірі матовості. Не містить спирту.
Зовнішній вигляд:
Простий пластиковий флакон білого кольору. Кришка фліп-топ гарно закривається. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 200 мл.
Текстура та аромат:
Аромат - алоє+ чайна троянда, але не солодка, а дуже свіжа (я не переношу троянду в косметичних засобах, популярна міцелярна вода, то для мене був жах), тут троянда дуже приємна та легка. Аромат на шкірі залашається десь на пів години.
Текстура - рідка водичка, жовто-прозорого кольору. Приємна до шкіри, не липка.
Що отримала від тонера, та які + :
- Дуже круте матування шкіри, не пам'ятаю, щоб ішний тонер так матував (як власниця жирного типу шкіри, мені дуже подобається цей ефект), протягом дня шкірі не блищить як млинець
- Круто освіжає обличчя
- Гарно очищує, перші хвилин 5 ласкоче шкіру
- Не залишає відчуття стягненості, навпаки отримуєш зволоження
- Легкий та приємний в використанні
- Дуже бюджентий та економічний
Мінуси:
Ні які пори (мої кратори) він не зменшує, хоча завдяки матуванню, зовні вони дійсно виглядать меншими, але на деякий час.
Для мене це +1 гарний засіб від Tink, з яким і далі продовжу відносини❣️
Всім дякую 🦉
Коментарі (0)