Швець Карина🤍

Кокосовий баттер для тіла Liora

Кокосовий баттер для тіла Liora
Кокосовий баттер для тіла Liora

Цей баттер я отримала від нашої чарівної @Євгенія 👩 , і тому сьогодні, в її день народження (нагадую вам привітати цю красунечку), розповім про кремчик.

Маємо таку баночку обʼємом 250 мл. Взагалі пакування мені не подобається, ну не люблю я банки, це не зручно (тому запахнула туди лопатку і користуюсь так).

Текстура як збитий заварний крем - живильна. Зазвичай баттер - це щось жирненьке, але тут саме жирності немає, що мене порадувало.

Аромат як я люблю - 🥥, але не хімозний, від якого свербить у носі, а доволі нейтральний, солоденький і не сильно навʼязливий. На шкірі тримається десь ~1 годинку.

Кокосовий баттер для тіла Liora
Кокосовий баттер для тіла Liora

🥥Вода - основа

🥥Гліцерин: зволожувач, компонент НЗФ.

🥥Гліцерилстеарат: емульгатор і пом'якшувач

🥥Cocos Nucifera (COCONUT) Oil: кокосова олія.

🥥Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil: пальмоядрова олія, яка багата антиоксидантами та має пом’якшувальні властивості.

🥥Ізопропілпальмітат: пом’якшувач, отриманий з пальмової олії

🥥Цетеариловий спирт: жирний спирт, який використовується як пом’якшувач і емульгатор.

🥥Цетеарет-20: емульгатор.

🥥Триетаноламін: регулятор pH і емульгатор.

🥥Карбомер: загусник і стабілізатор емульсії.

🥥Феноксіетанол, метилпарабен, етилпарабен, пропілпарабен: консерванти.

🥥Parfum

🥥Барвник

Баттер в моменті прибирає сухість, згладжує лущення і надає комфорту. Люблю використовувати його після депіляції. Хоч я і не користуюсь класичними бритвами в цих цілях, моя шкіра все одно подразнена після процедури, свербить - і в цей момент на поміч приходить баттер Liora, який заспокоює шкіру і через хвилин 15 зуд також проходить.

При перших використаннях у мене між грудьми вилізло декілька невеликих прищиків, і звичайно грішним ділом я подумала на баттер. До загоєння не використовувала його на ту зону, а потім перевірила - ні, просто співпадіння. Користуюсь вже більше місяця і за цей час крем не викликав жодного запалення по тілу✔️

Сподобався! Для зими - дуже класний варіант, влітку буде дурнувато з такою текстурою. Сухошкірі точно оцінять, а якщо ще любителі кокосу - однозначно ваша тема 🥥

А тепер всім, хто ще не встиг привітати Женю, пропоную зробити це їй в особисті 🫶🏻