Rituals The Ritual Of Karma
Мої медитація, релакс та ароматерапія🍃
Привіт, квітоньки!
Забула вас привітати вчора із першим днем весни, нехай вона буде для вас найщасливішою!❤️
Тут і зараз хотіла б поділитись своїм відгуком на косметику Rituals, а саме мова йтиме про:
- Гель - пінка для душу Rituals The Ritual of Karma Foaming Shower Gel
- Крем для тіла Rituals The Ritual of Karma Spread The Kindness Body Cream
- Спрей для тіла і волосся Rituals The Ritual of Karma Hair & Body Mist
Мала ще скраб, але вже використала та забула зробити якусь естетичну фотографію, тому чекайте на нього окремого відгуку, коли я використаю тих 100500 банок, що маю в ванній😄
Гель - пінка для душу Rituals The Ritual of Karma Foaming Shower Gel
Пінка мені дуже сподобалась. Десь бачила порівняння пінок Rituals до бюджетніших пінок Bilou, але не зрозуміла чому їх взагалі порівнюють. Це два різних продукти з різними запахами та властивостями. У Рітуалс запахи натуральніші, ніжніші, цікавіші. Конкретно цей запах просто космічний, дуже приємний та розслаблюючий. Залишається на тілі ненадовго, тому я взяла додатково ще крем і спрей, щоб ходити і пахнути довго))
Ось як цей аромат описується на парфумерному сайті: лотос, білий чай, бергамот
Цитрусових не відчуваю зовсім, але чітко відчуваю лотос та чай. Дуже релаксаційний аромат має вся ця серія🧘🏻♀️
Про властивості:
Пінка пухнаста, легка і н іжна. Вистачає мені на місяць, бо я миюсь щодня і беру досить багато продукту.
Після душу екстренно зволожити шкіру не хочеться, але з часом таки потрібно, бо очищення дуже хороше.
Крем для тіла Rituals The Ritual of Karma Spread The Kindness Body Cream
Він гарно зволожує шкіру та не залишає липкості. Одразу після нанесення шкіра стає гладенькою, м'якою та приємною на дотик, наче шовковистою.
В складі є екстракти чаю, лотосу, центелли азійської, а також гліцерин, вітамін Е, тригліцериди та убіхінон, краще відомий як коензим Q10.
Сам крем за консистенцією дуже густий та насичений, краще наноситься та розподіляється по вологій шкірі. Я роблю легкий масаж доки наношу, текстура крему дозволяє кілька хвилин масажуватись💆🏼♀️
Спрей для тіла і волосся Rituals The Ritual of Karma Hair & Body Mist
Ось цей спрей може видатись досить суперечливим продуктом.
Мені в ньому дуже сподобалось те, що він не містить спирту, і його можна наносити на всі ділянки тіла та на волосся. В ньому також є доглядові компоненти, такі як бетаїн, сквалан та багато різних екстрактів.
Запах від спрею в моменті розпилення дуже яскравий, проте за півгодини-годину його вже ледь-ледь чутно. Краще тримається на одязі, десь до 3 годин.
Я наношу його чисто покайфувати вдома, або ж наніч, для розслаблення і ароматерапії💙
Сподіваюсь, відгук був вам корисним!
Як вам косметика Rituals? Пробували цю серію? Пишіть свої коментарі, буду рада почитати :)
Коментарі (0)