Blondie_rs

Обновки та порожні баночки сезону: зима 2023-2024

Обновки та порожні баночки сезону: зима 2023-2024

Привіт! Із 3-денним запізненням наздоганяю свою постійну рубрику: що купила та що закінчила в цьому сезоні? Одразу скажу, що зима по покупкам була грандіозною, і я не думала, що буду знов купляти більше, чим планувалось 😂 Новорічні знижки, замовлення з Чорної П'ятниці, подаруночки... Все це припадає на грудень та січень. По завершеним баночкам вийшло не так плідно, проте все одно якісь прям древні баночки вдалось "добити". Тому, це вже видих з полегшенням. Що ж, почнемо. Традиційно зробила колажі з фотками продуктів та датою купівлі🙏🏻

На 1 число місяця припало отримання посилочки від Benton. Мені приїхав тонер з муцином равлика, сироватка з бакучіолом та поживний крем з керамідами, який в об'ємі аж 80 мл! Зараз я користуюсь саме ним, чергуючи з Coxir EGF Peptide та більш легким за текстурою кремом від The Inkey List. Дію сироватки я ще не побачила - відклала її трішки на потім. Спочатку вона мені смерділа, а потім я зрозуміла, що в банці дуже концентрований аромат, який після нанесення на обличчя має приємний трав'яний аромат. Щодо тонеру - я його не зрозуміла та віддала хресній. Сподіваюсь, їй він буде більш корисним 🙏🏻

Також було багато закупів на подарунки до Нового року, і попри те я й себе не обділила. Замовила консилер від Catrice (його всюди дуже хвалять, текстура мені сподобалась, але колір не підійшов. Віддала мамі); автоматичний олівчик від Maybelline Lasting Drama, парфум Avon Tomorrow (така ностальгія сталась, і, до речі, у Ейвон парфуми таки непогані! Та стійкість чудова). Також в посилці був живильний кондиціонер від Ziaja з протеїнами шовку; пілінг-гель "Ананасовий сорбет" для тіла (чесно. якесь просто желе недороблене, і добре, що було на знижці. Таки треба буде розкошелитись на TreeHut🥲) та улюблений маска-пілінг від Garnier. Він класно освіжає обличчя. Можна як вмиватись, так і залишити на кілька хвилин як маску. Дуже подобається саме цей охолоджуючо-освіжаючий ефект.

В кінці грудня трішки поприїжджали подаруночки. І деякі з них були неочікуваними! Перш за все - це подарунок від Makeup Club! 🥰 Я отримала 10мл версію парфумів Burberry Her, набір для обличчя від Talika (дві масочки та патчі) та гель для душу Mauboussin Crystal Oud. Кожен продукт залишив дуже приємні враження!

Далі мені приїхав великий бокс від Purito за участь в конкурсі. Окрім топових продуктів у мене є тепер їх фірмовий буклетик, пакетик-майка з тканини та, звісно, коробка 🤣 Це мене тішить більше, чим баночки, оххх 🤦🏼‍♀️ Тож, я отримала дублі продуктів з серії з морською водою, а саме крем та сироватку для глибокого зволоження. Крем просто вау! Шкіра після нього наче фотошоплена. Гладенька, наповнена вологою та свіжа на вигляд. Він доволі легкої текстури, тож ним можна користуватись цілий рік, бо і на зиму його властивостей теж достатньо. Новими продуктами для мене стали гель для вмивання та крем з пантенолом, ніацинамідом та скваланом. У мене великі надії на цей крем з думкою, що він має стати моїм топовим продуктом року!

Також я отримала набір La Roche-Posay з цикапластом, який замовляла у сестри на подарунок. І ще - повторила 4 чи 5 банку тоніку від Sane з кислотами. Про цикапласт я не маю ще досі сформованої думки, але гірше він мені не робить - і це вже чудово. Тут мені здається, що моя шкіра не надто його потребує, тож я ще в стадії тестування та розуміння.

В кінці грудня хтось мене смикнув (я сама себе смикнула, якщо що) спробувати мегапопулярну міцелярну воду від Bioderma. І в результаті я посушила собі зону під очима та була вимушена кілька днів ходити без макіяжу. Посиділа на кремчиках з керамідами, сироватках з пробіотиками та все налагодилось 🫠 А в моєї мами з віковою шкірою міцелярка не викликала жодних подразнень. Не розумію, як це деколи працює 🫣 Також вирішила поновити улюблений скульптор від Lamel - а точніше, рум'яна в культовому 404 відтінку.

На початку січня мене занесло в сторону аналогової парфумерії та я скупилась на Miris, та наступного ж дня за порадою Strange Love - на Parfumers world. Набрала багато пробничків, і справді - декотрі аромати просто не відрізнити від оригіналів. Особливо здивував закос на Mugler Aura - розкриття аромату 1 в 1....

Також між тим всім я ще придбала нову туш від Uxi, яка потішила мене непоганим об'ємом, стійкістю протягом дня та легким зняттям. А вже 14 січня я розпакувала коробку добра від Colourpop. Там були знижки, і я вирішила поновити свої улюблені тінти-помади, без яких я буквально не можу жити!

Я вирішила, що мені все ж потрібні патчі під очі. Навіть нехай я ними й не користуюсь, але вони повинні бути. Обрала чи не одні з найдешевших, тому що я й так толку в них не бачу 🥲 Між цими та своїми попередніми, повна ціна яких складала 50$ - я різниці не бачу. Єдині, які мені сподобались - це від Talika, що йшли в подарунковому наборі від Мейкап Клубу🙏🏻

Далі - манія на арабську парфумерію. По опису даний Aura La Fede мав бути більш фруктовим, а вийшов квітково-трав'яним та духмяним. Можливо, влітку розкриється інакше, на що я дуже сподіваюсь. Бо поки вони не сподобались мені...

Серед покупок місяця також відзначу олійку для волосся від CHI. Після першого ж нанесення волосся стало шовковистим до самих кінчиків, а також рівним та більш важким без жирності. Консилер Revolution conceal & define чи не найбільш улюблений. Я його повторила, щоб пригадати чим я користувалась на початку свого макіяжного досвіду. І знаєте що? Він мені й зараз дуже подобається! Має хороше перекриття, чудово тушується та не сушить під очима. Що ще потрібно для щастя?

Імпульсивною покупкою була палетка тіней від Revolution Pro. Давно дивилась на неї, а ще вона вважається аналогом Pat McGrath Mothership I Subliminal. Що ж, чекаю сонечка, щоб відфоткати ці дивовижні рефіли та з нетерпінням чекаю на затести! Капсули Ellips з серії "Живлення і м'якість Балі" мене розстроїли 😅 Бездієві вонючки. Все ж найбільше мені підходять рожеві та золотисті. Хоч, зараз я підсіла на різні баночки по типу Chi, Lador i Biosilk. Олія для кутикули від Colour Intense з ароматом ананасу може похизуватись лише запахом. Толку в ній не бачу. Додає хіба що блиску, але ніяк не живить та не зволожує кутикулу.

Тут в мене включилось бажання поменше купляти і більше тішитись від справді потрібних продуктів. Довго дивлячись на міні-щітку від Тангл Тізер, я обрала - Ладор. Дерев'яну міні-щітку, яка справді поміщається в будь-яку сумочку! Це просто геніальна знахідка. Також за порадами та наводкою Мейкап Клубу я вихопила на знижці зволожуючу олійку для волосся Lador. І ця солодка пара приїхала тішити мене своєю естетикою та практичністю. Олійку я ще достатньо не зрозуміла, але наче - подобається. Як мінімум - пом'якшує кінчики. А розпакувавши щіточку для волосся - я просто кілька хвилин сміялась. Бо очікувала, що вона буде ну не настільки маленькою 😂 Проте, і така штука в хазяйстві пригодиться! Нею зручно поправляти волосся, тож - лайк!

На початку місяця у мене був перший за довгий час похід у фізичний магазин косметики. Я отримала неабияке задоволення, поки розглядала різні баночки та нюхала аромат мила, щоб обрати собі під інтер'єр та "смак". Обрала трояндово-квіткове мило-пінку Bath&Body Works - Twilight Rose. І також зауважила в продажі бренд Beauty Creations! Маловідомий американський бренд, який є доволі бюджетним, проте дуже якісним. Я вихопила туш, яка зараз є моєю найбільш улюбленою! По формулі вона мені злегка нагадує термотуш, проте такими я ніколи не користувалась, тож нема з чим порівняти. Планую ще прикупити відому Heimish для порівняння.

Ну і остання недавня покупка на Мейкап - пінка для душу від Mermade . Одразу без жартів скажу, що це - любов! Поруч з Rituals це якась ольфакторна насолода! Аромат на тілі не зникає протягом кількох годин. Бо я ж то купила пінку для душу від мережі, в якій недавно працювала. І там пахне хіба ванна пару хвилин, а на тілі нічого не залишається. Тож, ладно... Також прикупила вже третю міні-банку олійок для волосся, на цей раз - бренд Biosilk. Ну і ще на пробу взяла популярний стійкий кремовий олівчик від Lamel. З кольором не надто вгадала, але загалом - не зле. Теж стане в нагоді.

Тут нема змісту розказувати багато, адже про ці радості життя я написала окремий допис: https://club.makeup.com.ua/post/28100/

Це все, що я замовляла на Чорну п'ятницю. В середині січня воно успішно приповзло до мене. Одразу згадався той період, коли я щомісяця займалась такими грандіозними покупками та поповнювала свою косметичку крутими брендами. Але тепер, якщо чесно, я зауважила, що я більше за практичність. Мене досі тішать красиві пакування, гарнезні нові продукти. Але... Є якесь але, бо я не зможу фізично використати 10500 хайлайтерів та помад. Хоч, саме цими покупками я закрила багато давніх хотілок 🤗 P.S. Блиску Фенті дала другий шанс після програшу в баттлі з Maybelline Lifter Gloss.

Ну і нарешті - останній розділ мого архівного кілометрового допису - про порожні баночки. Що ж вдалось мені закінчити? Що збираюсь повторити та яке враження залишив після себе продукт?

  • В кінці грудня я нарешті змогла докінчити 180-мл тюбик пінки для вмивання від Tony Moly. Мені надзвичайно вона подобалась, але термін придатності піджимав, тож прийшлось митись нею кожен день в інтенсивному темпі. Вона круто очищує пори, полірує шкіру до скрипу, не засушує та зовсім не нашкодила мені під час щоденного використання. Однозначно повторю колись там... Коли використаю всі інші пінки та не найду такого ж крутого варіанту з бюджетного сегменту.
  • Спрей-сироватка для волосся від Garnier. Непогано пом'якшує, живить волосся перед укладкою. Але, все одно не щось таке "вау". Дозатор трішки плювався, не робив оцю хмаринку. Тож, важкувато було рівно розподілити по волоссю. Не повторю, буду пробувати щось нове.
  • Олівчик для очей від XX Revolution у відтінку Chestnut. Я думаю, хто пам'ятає мій гнівний відгук на нього - зрозуміє, що я його ніколи в житті не повторю. Змащується (навіть при закріпленні тінями), малює комочками ю. А ще металевий важкий корпус продукту, яким можна забитись. Однозначно - ні.
  • Олівчик для брів E.L.F у відтінку Dark Brown. Зручний формат, легкий в експлуатації. Хороша щіточка та формула продукту, з якою тушовка виходить ідеальною. Буде можливість - піде на повтор!
  • Двофазна змивка Maybelline виручала мене на початках мого макіяжного вдосконалення. Вона була моїм маст-хевом на столі, бо змивати креативні макіяжі звичайною міцелярною було незручно. Залишала трішки жирність, але вона легко прибиралась звичайною міцелярною, або після етапу вмивання гелем/пінкою. Пішла б на повтор, якби її не зняли з виробництва пару років назад. А моя протрималась ще з 2017 року 😂 Текстура не змінилась, тож я нею змивала хіба стійкі помади з губ.
  • Очищувальна олія Skinbar. Оскільки це не гідрофільна - вона залишає жирність, є тягучою по формулі та не емульгує при контакті з водою. Непогано очищувала макіяж. Але через оцей жирний ефект не повторю, проте є бажання спробувати саме гідрофільну цього ж бренду!

Дякую, що дочитали цей довжелезний допис. Сподіваюсь, вам цікавий такий формат! Зараз у мене йде маленька підготовка до важливих дат. Це - мій День народження та річниця з дати реєстрації в Мейкап Клубі 🤗 Скоро буде дещо цікавеньке. Всіх цьомаю та обнімаю! Бажаю гарної неділі 😘