Mond

Корейський запатентований комплекс. Чи варте того?

Корейський запатентований комплекс. Чи варте того?

Дизайн шампуня і кондиціонера майже однаковий: М'яка туба витягнутої форми. Оформлення мені подобається: немає гучних кольорів, просте приємне оформлення. З естетичного боку добре виглядають на ванній полиці.

Туба з матовим покриттям – відмінне рішення для мокрих рук. Не вислизає.

Колір упаковки шампуню світліший, ніж у кондиціонера. Найчастіше я забуваю про це, тому відрізняю їх за написами. На задній стороні представлена інф-ція виключно корейською мовою, відповідно, є наклейка з перекладом (у моєму випадку на англ.яз). У мене наклейка з поганим друком, а після контакту з водою зовсім не можна разібрати текст.

Комусь не сподобається відсутність дозатора ... але він є у великих обсягах (500мл). У невеликому обсязі доведеться задовольнятися звичайною кришкою.

Термін придатності надруковано так, що його важко не помітити. При відкритті бачимо запечатану фольговану пломбу, що говорить про цілісність вмісту.

Що цікавого у формулі цих засобів:

  • Кератин - відновлює структуру пошкоджених локонів;
  • Шовк - кондиціонує шкіру та волосся;
  • Колаген - підвищує еластичність, перешкоджає ламкості;
  • Пшеничний протеїн – створює захисну плівку, допомагає фіксувати форму
  • Мигдаль солодкий - Живить шкіру, зволожує і регенерує, протизапальний, антиоксидант, загоює, покращує ріст волосся, робить його слухняним, протимікробний.
  • Кукурудза - Емульгатор, антистатик, пом'якшувач шкіри та волосся.
  • Глютамінова кислота - Антиоксидант, пом'якшує, захищає волосся від пошкоджень, має антистатичну дію.
  • Жожоба - запобігає випаданню волосся;
  • Пантенол - Зволожувач, кондиціює волосся, регенерує та загоює шкіру, зміцнює волосся,пом'якшуючий компонент.
  • Гліцерин - Пом'якшувальна, захисна, зволожуюча дія.

Далі пропоную розглянути шампунь і кондиціонер окремо.

Корейський запатентований комплекс. Чи варте того?

Обіцянь у цього шампуню так багато, що вочевидь не все в радіусі його можливостей. Основні з них:

  • зволожує та живить волосся від коріння до кінчиків;
  • відновлює структуру волосся;
  • усуває сухість;
  • зменшує ламкість;
  • надає гладкість, м'якість та здорове сяйво.

На упаковці вказані запобіжні заходи. Виробник наголошує, що шампунь потрібно обов'язково промивати, інакше він може зашкодити.

Має pH 5,5.

Склад на сайтах і навіть на упаковках відрізняється, тому для досконалого вивчення складу рекомендую використовувати оригінальний текст на упаковці.

Дивлячись на склад, можна впевнено сказати, що шампунь має кондиціональні властивості. АЛЕ, незважаючи на велику кількість натуральних компонентів, у складі є ряд компонентів, які можуть дратувати шкіру голови, а також силікон. Це говорить про те, що для тривалого використання цей шампунь – не найкращий варіант.

Текстура перламутрова, середньої щільності, в міру густа. Аромат приємний, парфумований; нагадує фруктово-квіткову композицію з кислою ноткою. Цей аромат залишається на волоссі перший день після миття. Піниться не так активно, як сульфатні шампуні (тут сульфатів немає). Спосіб застосування як у більшості шампуней.

Використовувати почала в період сильної сухості волосся і ось що помітила:

Промиває волосся добре. Дійсно зволожує, але для сухого типу зволоження може бути недостатньо. У ньому більш помітне живлення. Розплутує волосся до нанесення на нього кондиціонера. Але ця дія напевно, за рахунок силікону у складі.

Про якесь відновлення складно судити.

Волосся має легку пухнастість, стає більш м'яким і ніжним. Об'єм зберігається... знову ж таки, не такий як після сульфатних шампунів.

Я як мила голову 2 рази на тиждень, так і мию. Є здогадки, що жирний тип волосся буде жирнітися активніше.

Перше використання дало видимий результат (навіть дивно, адже ця лінійка накопичувальна). А ось, якщо чергувати з іншим шампунем, то ефект не завжди буде видно.

Що знаємо про кондиціонер (з опису виробника)?

Кондиціонер діє відразу у двох напрямках: дає моментальний видимий результат та відновлює структуру кожної волоски зсередини на клітинному рівні.

Продукт можна застосовувати після кожного миття голови, навіть щодня: кондиціонер не обтяжує та не жирніє волосся.

Склад багатий та різноманітний. У ньому багато природних компонентів, антистатиків та амінокислот. А також у складі силікони, що робить засіб суперечливим.

Що поганого в силіконах?

силікони можуть блокувати проникнення інших поживних компонентів углиб структури волосся. Якщо погано вимивати силіконові речовини, вони можуть накопичуватися, що призведе до ламкості та тьмяності.

Об'єм туби 100 мл, як і у шампуню. Однак, витрата істотно відрізняється, особливо якщо волосся не коротке. Отже, потрібно бути готовими, що кондиціонер закінчиться раніше від шампуню.

Аромат кондиціонера парфумований. Загалом схожий на аромат шампуню, але при використанні віддушка менш яскрава. На волоссі аромат тримається 1-2 дні. Мені подобається.

Спосіб застосування:

Після миття шампунем рівномірно нанести на пошкоджені кінчики волосся, злегка помасажувати для вбирання та ретельно змити теплою водою через 1-2 хвилини.

Я наношу на вологе волосся і розподіляю гребінцем по всій довжині. Тримаю на волоссі близько 5 хвилин. Різниці, якщо тримати довше, не помітила.

Кондиціонер непогано живить волосся. Полегшує розчісування. Додає м'якості.

Зволожує не ідеально, через що бувають сухі кінчики. Тобто. у будь-якому випадку потрібен додатковий незмивний догляд, особливо для сухого волосся.

Волосся розгладжує дуже делікатно. Якщо у вас хвилясте волосся, воно таким і залишиться без укладки. Але укладати волосся легше.

Висновки

Візуально волосся виглядає гарно, зберігає природний завиток, стає м'яке, ніжне і приємно пахне.

Для чіткого відстеження зміни стану волосся все ж таки краще дати СР-1 час проявити себе. Тут ми згадуємо, що для тривалого використання склад не годиться. Силікони і протеїни - дивне поєднання.

Спробувати варто, але не на постійну базу.