Mila__Mi

Крем, який подобається практично всім

Крем, який подобається практично всім
Крем, який подобається практично всім

Колись давно (2019-2020 році) в мене було їх крем-масло з ароматом шоколаду з марципаном. Запах був просто неймовірний, як зараз пам'ятаю - вершково-шоколадний з тією самою нотою марципану, заполоняючий в свої обійми. Його і справді хотілося з'їсти🤤

Едине, чого мені було недостатньо на той момент + це зволоження на тривалий час для моєї сухої шкіри (а в принципі і з цим кремом було так само).

Час пройшов і я, після кількох невдалих (за ароматом) покупок крему для тіла, вирішила повернутися до чогось знайомого і бажано чогось дуже бюджетного. І натрапила на ваші відгуки, знайомого мені бренду - Fresh Juice і не довго думаючи, вирішила його придбати. Щоправда спочатку я хотіла з іншим ароматом, але того не було в наявності (але, мене це ні трохи не засмутило).

Але в ньому є вагомий мінус на який я раніше не звертала уваги (причому в усьому чим тоді користувалася).

Округла, прозора, пластикова баночка з приємним дизайном.

Спочатку всередині була захисна мембрана з фольги (фото забула зробити і давно вже викинула її 🤪), це однозначний +

На зворотній стороні можна знайти трохи детальної інформації про засіб: опис, склад та інше.

Аромат:
Спочатку його аромат здався мені незвичним та цікавим. Я не могла зрозуміти, що він мені нагадує і як його описати.

Лише з часом він став розкриватися зовсім по-іншому (така ж сама ситуація, яка часто трапляється з парфумами і їм потрібно "відлежатися" після дороги).

Я відчула в ньому знайомі ноти, це була карамель🍮 та молочна іриска з легкою кавовою нотою ☕Такий ніжний, вершковий та дуже приємний.

Загалом у бренда всі засоби з приємними ароматами.

🍮На шкірі рук, після використання, відчувається впродовж 20-30 хв (на тілі 30-40 хв) і з кожною хвилиною стає ледь помітним.

Колір ніжно-персиковий, або ж як молочна іриска.

Текстура: легка, вершкова та таюча при контакті з теплом шкіри.

🔸легко розподіляється

🔸поглинається шкірою буквально за 3 хв

🔸не залишаючи відчуття жирної плівки 🔸добре зволожує шкіру та прибирає відчуття сухості

🔸пом'якшує шкіру

Але, якщо у вас дуже суха шкіра, то вам його буде замало і захочеться повновлювати кожні декілька годин. Але якщо у вас нормальна шкіра і ви не потребуєте поновлення крему (наприклад після кожного миття рук), то це добрий варіант.

Я використовувала його частіше як крем для рук, аніж як крем для тіла і нижче поясню чому ⬇️

Звичайно, що я не розраховувала на гарний, а тим паче на натуральний склад, але, особисто для мене тут є компоненти, які можуть викликати порушення в роботі щитовидної залози.

І це:

▪️Methylparaben

▪️Propylparaben

▪️Butylparaben

Для мене, як для людини, яка впродовж більше 10 років має проблеми зі щитоводною залозою цей момент є дуже важливим. Та і для людей які також мають проблеми зі щитовидною залозою (гіпотиреоз, гіпертеріоз, аутоімунне захворювання, загалом, не тільки при проблемах зі щз), раджу звернути на це увагу. Оскільки данний засіб може довго знаходитися на шкірі тіла і це може мати свої наслідки.

Звичайно, якщо користуватися цим кремом рідко (раз в декілька місяців/пів року/рік), комбінуючи з іншими засобами, то якогось дуже негативного впливу не повинно бути. Але, якщо користуватися ним на постійній основі, то це (по накопичувальній дії) може негативно впливати на роботу щитовидної залози, а на ній багато чого тримається в нашому організмі.

І якщо ви все таки шукаєте крем в такій ціновій категорії, то я би радила все таки звернути увагу наприклад на крем, або молочко для тіла Triuga, або на батери SHAKYLAB, принанні там точно кращі та безпечніші складові. І це до речі також наші українські бренди.

Але, якщо ви не звертаєте увагу на склад і просто шукаєте добрий зволожуючий крем з приємним ароматом, то Fresh Juice в цій ціновій категорії звичайно гарний варіант.

Дякую всім за увагу 🧡