BELENKAYA

Я відмовлюсь від всіх, окрім вас. Челендж!

Я відмовлюсь від всіх, окрім вас. Челендж!

Я пам'ятаю цю гру в дитинстві, коли ми питали один одного, мовляв, якби тобі можна було залишити лише один продукт та один напій, що б це було? От тут я відчула те саме, але складніше, бо без своєї косметички я не уявляю свого існування😂

Але хто я така, щоб не поставити перед собою таку задачу? І на мій подив, я впоралась :)

Отже моя трійка:

  • мило для брів One Fix;
  • тінт від Clarins у відтінку 08 (intense burgundy);
  • сонцезахисний крем від La Roche-Posay.
Я відмовлюсь від всіх, окрім вас. Челендж!

Мило для брів — мій особистий must have. Я можу їх не фарбувати, не малювати, можу взагалі не чіпати обличчя, але з вкладеними бровами я собі подобаюсь набагато більше. Це «база», на якій тримається моє лице, тому цей продукт буде першим.

Onefix це дійсно чудове мило, яким я можу досягти ефекту ламінування. В дощ, вітер, спеку — волоски залишаться на місці. Прозора гелева текстура не залишає білих слідів, а кокосовий аромат справляє дуже приємне враження при застосуванні.

Чому тінт? Бо я зрозуміла, що не зможу прожити без рум'ян. Але і без губ теж не зможу. І без тіней... А в цьому випадку мене може врятувати тільки тінт!

Тінт Clarins Lip Comfort Oil Intense має кремову текстуру, і що важливо — дуже пігментовану. На шкірі він має натуральний рожево-червоний відтінок, який створить ефект натурального рум'янцю. Про губи годі і казати, бо що б ви не їли і не пили, він залишиться із вами на весь день. Залишки з пальчиків можна на повіки, а чому б і ні? В корейському макіяжі це нормальна практика :)

Єдине, його треба дуже швидко тушувати, але чого не зробиш, коли вибір настільки обмеженй.

Неочікувано, але так. Це і догляд, і база під макіяж, і захист від сонця. Чесне слово, не хочеться зморшки, тому цей засіб буде зі мною завжди. La Roche-Posay Anthelios Age Correct SPF50 не забиває пори, не додає блиск, а ще у нього є декілька варіацій формул: для жирної шкіри, для вікової, а також з пігметами для тонального ефекту. Якби я не могла прожити без тону, то взяла б останній. Про цей сонцезахисний крем у мене вже був пост, тому більш детально можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/913/

А що б обрали для себе ви? Дуже цікаво почитати про ваш екстримальний вибір!