Mond

І що ж я від тебе хотіла, Cold Сream? Обожнюю бренд, але не цього разу

І що ж я від тебе хотіла, Cold Сream? Обожнюю бренд, але не цього разу

Крем знаходиться у картонній упаковці. Мені дісталася подвійна коробка з зимовим дизайном. Дизайн засобів Avene завжди простий і лаконічний, властивий дермакосметиці.

На упаковці багато інформації про продукт, а також є лист-інструкція різними мовами (на жаль, не українською). Тюбик з м'якого матеріалу, приємний на дотик. Був запечатаний фольгованою мембраною.

Власне, навіщо цей крем?

Avene Cold cream створений для атопічної, сухої, чутливої шкіри. Збагачений природними маслами, інтенсивно живить суху чутливу шкіру, захищає її від агресивного впливу зовнішніх факторів, знімає роздратування та заспокоює.

Крем підходить для всієї родини, навіть для немовлят. У брошурі вказуються чудові зволожуючі, поживні, пом'якшувальні та захисні властивості.

Чому Cold Сream? - Виробник пояснює назву освіжаючим ефектом.

Насправді, ніякого охолодження/освіження крем не дає.

Склад з упаковки:

MINERAL OIL, AVENE THERMAL SPRING WATER, BEESWAX, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, BHT, C20-40 PARETH-10, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL PHOSPHATE, FRAGRANCE, POLYACRYLATE-13, POLYACRYLATE-13, SORBITAN ISOSTEARATE, TRIETHANOLAMINE, WATER

Що можна сказати про склад?

У ньому справді є компоненти, потенційно спрямовані на пом'якшення та усунення сухості. Але, обрано для цього не найкращі компоненти. Не зрозуміло навіщо додали ароматизатор і компоненти, які можуть закупорювати пори, викликати подразнення шкіри та алергічні реакції. Чесно кажучи, у дешевшого сегмента склади і то бувають краще.

* При замовленні онлайн часто вказується склад, який відрізняється від складу на упаковці.

І що ж я від тебе хотіла, Cold Сream? Обожнюю бренд, але не цього разу
І що ж я від тебе хотіла, Cold Сream? Обожнюю бренд, але не цього разу
І що ж я від тебе хотіла, Cold Сream? Обожнюю бренд, але не цього разу
І що ж я від тебе хотіла, Cold Сream? Обожнюю бренд, але не цього разу

Спосіб використання:

Наносити крем 2 рази на день на добре очищену шкіру. Ніжно помасажуйте для кращого поглинання.

Крем білого кольору, з легким ненав'язливим ароматом (його роль тут не розкрито. Avene має багато засобів без аромату). Дуже й дуже густа текстура. На вигляд вона нагадує текстуру на кшталт CICA крему. Про це я знала наперед.

Сюрпризом насамперед стало те, що крем дуже погано вбирається у шкіру. Він просто... наче лежить. Обличчя блищить як масляний млинець. Через півгодини після нанесення проводиш рукою по щоці і весь цей жирний блиск залишається на руці.

Навіть це можна пробачити, якщо засіб робочий...

Що я чекала від Колд-крему?

1) Зволоження. У мене комбінована шкіра, подекуди суха і потребує зволоження. Ці ділянки так і не отримали потрібного зволоження ні на перший день, ні через тиждень (звичайний денний крем справляється). Зволоження взагалі є, але воно надто слабке. Пробувала наносити на сухі ділянки тіла – ситуація аналогічна.

2) Захист від вітру в прохолоду. Оцінити це важко. За відчуттями текстура закриває шкіру і це має захищати від холоду та вітру. Проте, з таким жирним блиском виходити з дому не хочеться. І крем ніяк не готує шкіру до макіяжу. Шкіра не дихає, що може привести до закупорювання пор.

Наполегливо намагалася дати шанс крему: наносила на вологу, суху, теплу, холодну шкіру, але працює він однаково.

За тиждень використання у мене з'явилися дрібні прищики на шкірі. Не можу 100% сказати, що винен крем, але ймовірність висока.

Так нічого з обіцяного я не отримала. Склалося враження, що люди, які пишуть хороші відгуки, мали якусь іншу версію/інший склад цього Колд Крему. Також, не виключаю, що може підійти для дитячої шкіри (але склад не вселяє довіри, щоби використовувати дітям).

Тільки при опіку на руці крем трохи допоміг заспокоїти шкіру... та не надовго.

Не рекомендую. Крім дизайну, не можу нічого позитивно оцінити.

Avene має хороші засоби, але це точно не він.

__________

Avene Peaux Seches Cold Cream