Darina🦉

Балансуючий гель для вмивання обличчя

Привіт🌸 Ділюся знахідкою, яку вже, мабуть всі встигли спробувати!

Гель від MERMADE, який з задоволенням вписався в мою бьюті рутину. Читала багато відгуків за нього, тож ділюся своїми враженнями.

Пакування:

Гель представлен в білій матовій тубі, з кришечкою фліп-топ, яка міцно закривається. В одначас простий і сучасний дизайн, мені таке довподоби. На звороті, є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 50 мл. Зручний тревел формат.

Аромат та текстура:

Аромат кокосового молока, трохи солоденького, з ваніллю. Аромат дуже легкий, не химозний. На шкірі не залишається.

Текстура - прозорий гель, з бульбашками всередині. Читала, що дівчата писали, що гель зовсім не піниться, піниться, як для безсульфатного гелю, дуже добре (звісно це не пінка для вмивання). Текстура дуже приємна до шкіри, легко розподіляється, та без труда змивається водою.

Склад (інформація з сайту):

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica Extract, Acrylates/C10–30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Trehalose, Urea, Serine, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Parfum, Allantoin, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate.

• Coco-Glucoside м'яко очищає шкіру, не стягує, залишаючи її зволоженою.
  • Зволожувальний комплекс з оліго-, дисахаридами та солями гіалуронової кислоти допомагає зберегти епідерміс зволоженим після процедури очищення.
  • Комплекс з екстрактом броколі, біофлавоноїдами та вітаміном Е утворює антиоксидантний бар'єр на поверхні шкіри, забезпечуючи її захист.

Плюси:

• Гарно та бережно очіщує шкіру;
  • не стягує шкіру;
  • надає природного сяяня шкірі (сяюча чистота, ось так би я сказала);
  • легких приємний аромат
  • ніяких негативних реакцій не було

Мінус:

• Він не економічний, якщо розглядати як тревел формат, або засіб для знайомства - то все "гуд", якщо для домашнього використання, то обєм замалий (чи я так багато його викоростовую). Але, для мене це не суттєвий мінус, дивлячись на плюси та ціну.

Як висновок - мені сподобався цей гель, повторила би залюбки в великому форматі!

Всім дякую🦉