Ирина 🦋

Маска для волос, салонный эффект за 8 секунд

Маска для волос, салонный эффект за 8 секунд

Моє волосся натуральне пряме не пористе, без пошкоджень, довжини трохи нижче плечей 👩🏻 досить у непоганому стані.

У всі обіцянки виробника особливо не вірила, від маски чекала трохи блиску та м'якості мого волосся після застосування.

Купувала цей пробник, а також маску Masil 8 Seconds Liquid Hair Mask. Зовнішній вигляд і спосіб застосування масок однаковий , і різниці в отриманому результаті від застосування між ними я теж не помітила.

Підготувати маску краще одразу, до походу в душ. Усередині пакетика є прозора рідина, яку потрібно розвести водою 1:1. Вміст пакетика 8мл я розбавила з 10мл води, маски вийшло стільки як на фото, мені цього вистачило нанести на всю довжину волосся (на голову і коріння волосся я її не наносила).

Замішувала маску силіконовим пензликом/шпателем Cosmo Shop ( він також гарно підходить для інших масок)

Волосся промокнула рушником, нанесла маску і заколола волосся, тримала маску близько 9-10хв. Після того як маску я змила, моє волосся залишилося таким, як було без застосування цієї маски.

Моє волосся пряме, і досить жорстке, воно і так не плутається, а ось м'якості і блиску на жаль від цих масок я не побачила.

Очікуваний результат дають мені ось ці засоби ( за посиланням мої дописи про них): La'dor Wonder Hair Oil https://club.makeup.com.ua/post/33158/, La'dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack https://club.makeup.com.ua/post/33943/ , CHI Deep Brilliance Shine Serum Light Weight Leave-In Treatment https://club.makeup.com.ua/post/32660/

Можливо маски Masil 8 Seconds дають кращий результат на тонкому, пофарбованому, пористому і пошкодженому волоссі.

Так само від цього бренду я пробувала пілінг Masil 12 Scalp Spa Cleansing Lotion https://club.makeup.com.ua/post/40384/ та 2 шампуні Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo і Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo хоча вони рідкі, і пробника вистачає на 1 мийку голови ( 2 рази намилити ) вони мені підійшли, лупи, сверблячки ще якихось негативних наслідків не викликали, волосся швидше не жирніє (купувала їх кілька разів)

А які засоби від цього бренду використовували ви?

Маска для волос, салонный эффект за 8 секунд

Гребінці Tangle Teezer та Janeke Superbrush допис https://club.makeup.com.ua/post/37084/

Термобрашинг для укладання Olivia Garden Expert Blowout SPEED Wavy Bristles WHITE&GREY 45

Фен з іонізацією для волосся Laifen Фен (аналог популярного Dyson) але за ціною в кілька разів дешевше