Iryna Koval

Weleda Skin Food Nourishing Cleansing Balm

Weleda Skin Food Nourishing Cleansing Balm

Коли я вперше дізналася про живильний бальзам для вмивання Weleda Skin Food, мене зацікавив його склад та властивості. Здається, що це дійсно інноваційний продукт, який може забезпечити не лише очищення шкіри, але й додатковий догляд і зволоження.

Weleda Skin Food Nourishing Cleansing Balm
Weleda Skin Food Nourishing Cleansing Balm

Текстура одразу здалася доволі густа, але після того, як розігріти горошину бальзаму в долонях він перетворюється на ніжну та легку емульсію з дуже приємним ароматом суміші натуральних екстрактів фіалки, календули та ромашки.

1. Як живильний бальзам для вмивання та очищення шкіри

Зігріваючи бальзам у долонях, слід нанести його на суху шкіру обличчя та розприділити масажними рухами. Додавши теплу воду, бальзам перетворюється в ніжне молочко, що делікатно видаляє макіяж та бруд, залишаючи шкіру чистою та освіженою.

2. Як живильна маска для обличчя

Засіб слід нанести на чисту та суху шкіру, залишити на 5-10 хв після чого змити.

Мені подобаються обидва способи використання цього засобу. Він надає ніжності та надзвичайного зволоження шкірі, робить її приємною на дотик, сяючою та доглянутою.

Очищувальний бальзам Skin Food виготовлений на основі органічної соняшникової олії, екстрактів фіалки, органічної календули та ромашки не лише м'яко та глибоко очищує шкіру, але й відновлює її захисний шар, зберігаючи природне зволоження. Цей засіб дбає про мікробіом шкіри, уникаючи порушення шкірного бар'єру, що відрізняє його від інших очищувальних засобів.

Після регулярного використання гелю разом з кремами Weleda Skin Food - https://club.makeup.com.ua/post/32240/ шкіра стає надзвичайно ніжною та добре зволоженою, засоби допомагають уникнути сухості та подразнень.

Серія продуктів Weleda Skin Food - ідеальне рішення для сухої шкіри.