Зволожуючий крем для обличчя
Mermade
Вітаю хлопці та дівчата!
Ловіть базовий, бюджетний, дієвий, зручний, яка кажуть дівчата "нудний"( в гарному сенсі) крем для обличчя від MERMADE!
Тож чому, мені, так з ним комфортно?!
Пакування у крему просте, мінімалістичне, але сучасне. Біла матова туба, з кришкою фліп-топ, яка міцно закривається. На звороті, є вся необхідна інформація для споживача. Зручний тревел формат. Об'єм 50 мл
Аромат та текстура
Аромат легкий, для мене просто "кремовий", якіхось домішок, я не відчуваю.
Текстура доволі щільна ( як поєднання крем+гель), приємна до шкіри. Легко розподіляється по шкірі. Що мені дуже подобається, він дуже швидко вбирається, залишає сяючий фініш (не жирний!). З моєю сироваткою, дуже гарно себе поводить, не скочується. І дуже економічний в використанні.
Склад (інформація з сайту):
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Hydroxyethyl Urea, Pentylene Glycol, Vitis Vinifera Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Limnanthes Alba Seed Oil, Glycerin, Trehalose, Urea, Serine, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate.
Оліго- та дисахариди у складі формули разом з гіалуроновою кислотою допомагають відновити природний зволожувальний фактор шкіри, усувають відчуття сухості та стягнутості, допомагають покращити еластичність.
Завдяки оліям пінника лугового та виноградних кісточок засіб допомагає регулювати вироблення природного себуму, живить епідерміс, запобігає виникненню висипу та подразнень.
Від використання цього крему, я дійсно отримала зволоження та живлення шкіри. Мала маленьки сухі зони, з якими крем дуже гарно впорався. Не треба очікувати від нього якогось "супер ефекту", зі своєю задачею зволоження він дуже гарно впорався. Відчуття зволоження протягом всього дня.
Ніяких не приємних відчуттів або алергічних реакцій в мене не було.
Тож, як висновок - раджу цей базовий, зволожуючий крем, який підійде для любого типу шкіри!!!
Всім дякую🦉
Коментарі (0)