Фісташка

Чергова спроба знайти той самий шампунь для волосся

Чергова спроба знайти той самий шампунь для волосся

Я шукаю шампунь який буде добре промивати шкіру голови, але не пересушувати. Вроді запит не те що б дуже захмарний, але і не такий простий як виявилось. Отже, що я можу сказати про цей шампунь

Чергова спроба знайти той самий шампунь для волосся

Мене підкупила упаковка, скажу чесно. Приємний рожевий колір, стильна форма баночки, нічого зайвого. Та і відгуки на нього були непогані. Єдиний мінус в пакування це сама кришечка. Як же не зручно мені відкривати її мокрими руками. Там є виямка що б зачепитись за кришечку, але вона мені замала. Коли я відкриваю її мокрими руками то палець зісковзує і доводиться відкривати нігтиком (а я все ж таки стараюсь піклуватись про мій манікюр).

Текстура помірно густа, добре піниться. Шампунь має перламутровий гарний колір.

Аромат, як на мене на любителя: він квітковий, але досить насичений і трохи солодкуватий.

Як я і писала вище шампуні піниться дуже добре. Загалом достатньо невеликої кількості для того що б промити все волосся. Я мию двічі: один раз просто пальцями, і другий вже з силіконовою щіточкою.

Але великий мінус, це те що шампунь завжди залишає плівку якусь,чи наліт. Коли змиваю його, таке відчуття що він не до кінця змився. Хоча я старалась промити волосся кілька хвилин, це відчуття нікуди не ділось.

Після сушки вже немає відчуття недомитого волосся, але шкіра голови залишається свіжою тільки в перший день. Вже на другий день я хочу помити голову. Хоча з іншими шампунями такого не було і два дні я нормально могла ходити.

Можливо якщо у вас суха шкіра голови вам підійде цей шампунь. Але мені на жаль він зовсім не підійшов. Це відчуття несвіжої голови вже на другий день, і плавка яка відчувається на мокрому волоссі. Я точно не куплю його вдруге