Ірина 🦋

Молочний крем для рук

Молочний крем для рук

Давно вже дивлюся на креми для рук від корейського 🇰🇷бренду Esfolio , їх часто можна зустріти не тільки на сайтах, але і в офлайн магазинах

Чудовий молочний крем для рук Esfolio Pure Skin Moisture Milk Hand Cream позбавить шкіру рук від сухості і огрубіння. Засіб на основі молочного протеїну, вітаміну С та екстракту айви швидко вбирається та створює на поверхні епідермісу невідчутну плівку, яка надійно захищає його від негативного впливу зовнішніх факторів, сприяє інтенсивному зволоженню, пом'якшенню та значному підвищенню еластичності шкіри. 🧴

Пакування: Мʼяка пластикова туба, із зображенням корівки 🐮 обʼємом 100ml. Крем має захисну фольгу як і багато корейських засобів, для мене це важливо, так я розумію, що до мене засіб ні ким не розкривався. Так що це додатковий +

Зовнішній вигляд: Крем білого кольору, середньої консистенції, легко разподіляється по шкірі.

Аромат: Дуже ніжний приємний, нічого спільного з коровою та молоком, на мій погляд він більше квіткови 🌸

Молочний крем для рук
Молочний крем для рук

Використання: Крем швидко вбирається, не залишаючи на руках ні жирності, ні липкості. Але є почуття, що крем обволікає шкіру і лежить захисною плівкою на руках 👏🏼 Люблю користуватися ним на роботі, тому що він не залишає після себе слідів і не потрібно чекати, поки він повністю вбереться. У мене не дуже суха шкіра рук, тому мені цього крему цілком достатньо. Плюс він має дуже милий дизайн 🐄

Мої ручки після нього доглянуті і мають прекрасний тонкий аромат, який ненадовго залишається на шкірі, та не дратуватиме оточуючих. Хочу спробувати всі крема цієї лінійки 😉

🍓Esfolio Pure Skin Sweet Strawberry Hand Cream з екстрактом полуниці

🍑Esfolio Pure Skin Fresh Pink Peach Hand Cream освіжаючий персиковий

🍊Esfolio Pure Skin Hand Cream екстрактом Юдзу та ніацинамідом

🐌Esfolio Pure Skin Pure Snail Hand Cream з равликовим секретом

Якщо пробували, поділіться своєю думкою, як вони вам?