krislemly

Weleda | Тонізуючий крем-гель для душу

Weleda | Тонізуючий крем-гель для душу

З настанням весни в свою щоденну рутину хочеться додати яскравих фарб. На допомогу приходить вже улюблений швейцарський натуральний бренд Weleda. В мене зʼявилось одразу два новеньких засоби з обліпихової серії: крем-гель для душу та кульковий дезодорант. Почнемо саме з гелю.

Weleda | Тонізуючий крем-гель для душу

Упаковка широка витягнута туба, виготовлена ​​з м'якого і пружного пластику.

Кришечка в форматі фліп-топ. Відкривається/закривається взагалі без будь-яких проблем. Жоден ніготь не постраждає. Видавлюється гель з упаковки, як і належить, з легкого натискання на флакон.

Аромат мені сподобався з першого використання. Він просто чудовий, справжня обліпиха, немає жодного натяку на хімозність. Аромат некислий, свіжий та приємний. Найяскравіше він розкривається під час використання, швидко наповнює всю ванну кімнату, але поступово згасає залишаючись легкою вуаллю на шкірі. Ще деякий час після використання він може відчуватися, але дуже делікатно, не перетягуючи на себе уваги та поступово зникаючи.

Консистенція: гель середньої густоти, розтікається повільно, крізь пальці не втікає. Красивого молочного відтінку, дійсно нагадує крем.

Витрата у гелю економна. Можна використовувати і в чистому вигляді, і за допомогою мочалки. Якщо збивати піну руками, то піна виходить кремовіша і обволікаюча. Можна спокійно обійтись однією порцією.

Хоча склад і натуральним та м'який. шкіра чудово промивається до легкого скрипу і без підручних засобів.

Піниться гель дуже добре, особливо якщо нанести на мочалку. Піна довго не осідає, досить невеликої кількості гелю, відповідно, дуже економічний гель.

Weleda Sanddorn Vitalisierungsdusche – дуже класний гель для душу, який справляється з усіма основними завданнями. Перше, що відчувається після застосування – це справді відмінне очищення шкіри.

Змивається легко та швидко. Шкіра після себе почувається комфортно, відсутні почуття стягнутості, сухості. Відсутня плівка чи липкість. Також не виникає жодних алергічних реакцій чи подразнення шкіри. Шкіра після купання дуже гладка, м'яка, ніжна, оксамитова на дотик.