Mandarinka

Крем-спрей для волосся від Tink: 15 в 1

Крем-спрей для волосся від Tink: 15 в 1

Вітаю! У мене непофабоване, тонке і рідке волосся. Окрім того маю жирний тип шкіри голови, тому мию голову щодня, через це мій догляд за волоссям має бути ефективним, але швидким. Розказую як в цьому мені допомагає спрей Tink.

Спрей має розпилювач - зручний, не забивається від використання. Аромат приємний, але легкий і ненав’язливий. Я майже одразу наношу парфуми і запахи не перебиваються.

Крем-спрей для волосся від Tink: 15 в 1
Крем-спрей для волосся від Tink: 15 в 1

Зволожуючі компоненти, такі як гліцерин (Glycerin), пропіленгліколь (Propylene Glycol), натрієві солі піролідонкарбонової кислоти (Sodium PCA), пентіленгліколь (Pentylene Glycol), фосфоліпіди (Phospholipids), спінголіпіди (Sphingolipids) та гідролізований кератин (Hydrolyzed Keratin), допомагають утримувати вологу в структурі волосся, покращуючи їх еластичність і здоровий вигляд.

Компоненти, що надають блиск, такі як циклопентасилоксан (Cyclopentasiloxane) і міристиловий спирт (Myristyl Alcohol), створюють захисний шар на поверхні волосся, роблячи їх більш гладкими і блискучими.

Загалом склад говорить про багаті компоненти, що ж маємо по факту?

  • Мию голову шампунем 2 рази
  • Наношу бальзам чи маску для волосся, зараз майже повністю використала від Joko Blend https://club.makeup.com.ua/post/27915/

Окрім того, дуже раджу спробувати ці бюджетні маски від Tink: зволожуюча https://club.makeup.com.ua/post/21420/ і для живлення https://club.makeup.com.ua/post/28727

  • Трошки підсушую волосся рушничком
  • Наношу спрей, трошки підсушую волосся і потім розчесую.

Якщо не лінуватись і витримувати масочку хоча б 2-3 хвилинки - це дуже допомагає спрею. Оскільки він працює в комплексі, якшо ви будете чисто мити голову і використовувати спрей - буде біда. В комплексі ж, навіть таки швидкий догляд дає результат.

⭐ Волосся виглядає зволоженим, не обтяженим

⭐ Гарно розчесується, розсипчасте, протягом дня також менше кублиться і його легко привести до ладу

⭐ Є природній блиск волосся, що помітно на відео

⭐ Не зважаючи на те, що волосся я мию щодня, воно не виглядає сухим і ламким, при мінімальних витратах часу на догляд.

⭐ Після використання фену мені здалось, що волосся має навіть кращий вигляд.

Звісно можу рекомендувати засіб і ставлю 5/5.