Спрей термозахист
+ 1 крутий засіб для волосся
Всім привіт!
Після крем-спрею для волосся, який дав крутий ефект https://club.makeup.com.ua/post/32972/ , вирішла спробувати спрей для волосся "Термозахист" Tink Thermo Protective Hair Spray.
Ділюся своїми враженями:
Спрей представлен в зручному форматі "Спрей-розпилювач" - стильному флаконі, в сучасному форматі. Розпилювач гарно працює з першого разу. На звороті, є вся необхідна інформація для користувача. Об'єм 200 мл.
Аромат та текстура:
Текстура - "густа водичка", прозорого кольору. Не липка на дотик. Легко розподіляється по волоссю.
Аромат - дуже легкий, нотки фіолетової фіалки та свіжість моря (дивне поєднання, але саме так я відчуваю цей аромат). Дуже приємний, зберігається на волоссі години дві (хотілось би побільше).
Склад (інформація з сайту):
Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Laminaria Digitata Extract, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, PEG-12 Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Polyquaternium-44, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Linalool.
Активні компоненти у складі термозахисту тонізують, зволожують і насичують локони корисними мікроелементами, які підсилюють стійкість до негативного впливу при укладці. Дарують пасмам м’якість, шовковистість та здоровий блиск.
Що сподобалось:
- Волосся після нього дуже легко розчісується;
- після сушіння феном, волосся гладеньке та слухняне;
- не склєює кінчики, волосся розсипається;
- дарує дуже приємний аромат волоссю;
- не обтяжує волосся (хоча я так часто ним користуюсь, навіть перед виходом на вулицю, не знаю чи це правильно (не тільки перед сушінням);
- зручний в використанні;
- економічний та бюджетний.
Мені дуже подобається результат, який дає тандем - цей термозахист та крем-спрей для волосся Tink Cream Hair Spray, про який розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/32972/
Висновок - моєму волоссю дуже подобається це бренд, чому я дуже рада!!!
Дякую за увагу🦉
Коментарі (0)