Дарина🦉

Спрей термозахист

Спрей термозахист

Всім привіт!

Після крем-спрею для волосся, який дав крутий ефект https://club.makeup.com.ua/post/32972/ , вирішла спробувати спрей для волосся "Термозахист" Tink Thermo Protective Hair Spray.

Ділюся своїми враженями:

Спрей представлен в зручному форматі "Спрей-розпилювач" - стильному флаконі, в сучасному форматі. Розпилювач гарно працює з першого разу. На звороті, є вся необхідна інформація для користувача. Об'єм 200 мл.

Аромат та текстура:

Текстура - "густа водичка", прозорого кольору. Не липка на дотик. Легко розподіляється по волоссю.

Аромат - дуже легкий, нотки фіолетової фіалки та свіжість моря (дивне поєднання, але саме так я відчуваю цей аромат). Дуже приємний, зберігається на волоссі години дві (хотілось би побільше).

Склад (інформація з сайту):

Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, Laminaria Digitata Extract, Cetrimonium Chloride, Lactic Acid, PEG-12 Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Polyquaternium-44, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Linalool.

Активні компоненти у складі термозахисту тонізують, зволожують і насичують локони корисними мікроелементами, які підсилюють стійкість до негативного впливу при укладці. Дарують пасмам м’якість, шовковистість та здоровий блиск.

Що сподобалось:

  • Волосся після нього дуже легко розчісується;
  • після сушіння феном, волосся гладеньке та слухняне;
  • не склєює кінчики, волосся розсипається;
  • дарує дуже приємний аромат волоссю;
  • не обтяжує волосся (хоча я так часто ним користуюсь, навіть перед виходом на вулицю, не знаю чи це правильно (не тільки перед сушінням);
  • зручний в використанні;
  • економічний та бюджетний.

Мені дуже подобається результат, який дає тандем - цей термозахист та крем-спрей для волосся Tink Cream Hair Spray, про який розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/32972/

Висновок - моєму волоссю дуже подобається це бренд, чому я дуже рада!!!

Дякую за увагу🦉

Спрей термозахист
Спрей термозахист