Lamel Powder Drop Matte Lipstick
Сьогодні на огляді мій останній фаворит на щодень матова помада від Lamel Powder Drop. Вона точно варта вашої уваги 👌
Пакування помади представлено у стильному чорному дизайні, всі необхідні наліпки та слюда були присутні. Об'єм 3.8g, термін використання по відкиттю 12 місяців.
Ковпачок та відкручувальний механізм стіку працює гладко та плавно. Стік стандартно скошений і трохи загострений до краю (був 😁). Взагалом оформити відносно ровний контур губ не проблема, навіть без дзеркала.
Аромат цієї помади дуже легкий і ніжний, солодкуватий, легкий та ледь-ледь вловимий.
Фініш у помади матовий, пудровий та навіть трохи оксамитовий.
Щодо стійкості, достойно сидить 3-5 годин до обідньої перерви. Обід звичайно не витримає, а от каву – з мінімальними втратами та відбитками.
Взагалом помада комфортна, не капризна, не сушить губи, але попередньої підготовки у вигляді бальзаму все ж таки потребує.
Стосовно відтінків, вибір звичайно не великий (всього 8 відтінків на сайті мейкапу), але з тих що представлені ви точно знайдете свого фаворита на кожен день. Особисто я маю в арсеналі такі:
402 — Spicy
404 — RoseWood
402 — Spicy
"Spicy" має насичений, теплий відтінок, схожий на карамель або теракот. Це глибокий коричневий з відтінками червоного.
404 — RoseWood
"RoseWood" має ніжний, темно-рожевий відтінок, схожий на троянду чи рожеве вино. Теж глибокий, елегантний та одночасно ніжний.
Ось як ці відтінки виглядають на мені здалеку:
*Пишiть в коментарях який бiльше пасує*
Perfect match по версії Lamel
Звісно бренд пропонує поєднувати помаду зі своїми бестселлерами LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner:
— Powder Drop 402 + Gel Liner 410
— Powder Drop 404 + Gel Liner 408
Про олівці вже писала у дописі за результатами передостанього тестування 😉 https://club.makeup.com.ua/post/33146/
Коротко підсумовуючи: треба брати, враховуючи гарний фiнiш, ціну, якість та простоту у використаннi👌
Коментарі (0)