Nata_Po

Що робити, якщо віск/мило від Lamel засохло?

Що робити, якщо віск/мило від Lamel засохло?
Що робити, якщо віск/мило від Lamel засохло?
Що робити, якщо віск/мило від Lamel засохло?

В жовтні я придбала цей віск-мило, користувалась зовсім не часто, і от пройшло півроку, я відкрила баночку, бо вирішила скористатить, і зустріла там засохший продукт, який з прозорого перетворився на білий, на жаль. Про це писало багато людей, тож і я не стала винятком. Проте, в тіктоці я наткнулась на метод його реанімації, тож давайте спробуємо разом врятувати цей "стайлінг" для брів)

Я купила це мило в жовтні, почала ним користуватись, але через цей відчутний фініш на бровах, наче ледь-ледь липкуватий, він мені сподобався не дуже сильно, але періодично я його десь використовувала. І от кілька днів назад я відкрила баночку і побачила там замість прозорого гелю - білий підсохший продукт, але ним ще можна було користуватись, бо він не перетворився в якусь дубову кірку, а був доволі м'якеньким. Тому я відразу ж набрала його на щіточку, зафіксувала брівки, а вже ввечері помітила лущення на одній з брів і знову засмутилась та відклала його.

Але, якось в тіктоці я наткнулась на відео, де намагались оживити такий засохший гель і я вирішила обов'язково це колись спробувати, і от цей день настав :(

А ось тут я проводила порівняння цього гелю/мила/воску зі своїм улюбленим клеєм від Got2b (https://club.makeup.com.ua/post/21893/).

Спеціально поробила фото з різних ракурсів. Як бачимо, він засох не повністю, а на половину, бо половинка знизу все ще прозора, тому в теорії можна спробувати просто стесати верхній шар і отримати ще нормальний продукт, але я вирішила протестувати інший метод)

Отже, я побачила, що його потрібно просто прогріти/розтопити у гарячій воді.

Тому я набрала невеличку кількість води в мисочку, розігріла її в мікрохвильовці і поклала в неї баночку з гелем для проведення спа-процедури. Кришечкою я закрила, щоб нагрівання було більш ефективним)

Я підглядала за процесом, і десь через хв 5 відкрила і побачила, що він вже став прозорим з боків і залишався ще білуватим центр. На жаль, я чомусь цих фото не зробила.

І врешті, я таки дочекалась повного розтоплення гелю і не могла натішитись, що цей метод таки справді працює і мені вдалось абсолютно відновити. Але, як бачимо, є місця, де гель має таку наче прозору плівочку, а є, де трошки більш рідкий, тому я його ще відставила на кілька хвилинок, щоб зібрався до купки.

І через півгодини я радісно відкриваю баночку, щоб подивитись на цього красунчика і отримую знову білий наліт на поверхні. Він не такий інтенсивний, яким був минулого разу, але думаю, що це просто питання часу, він повністю вистигне і станеться знову, що і було.

Тому, на жаль, лайфхак провалено, і цей метод не працює. Гель і надалі не є твердим, цю білувату масу можна спробувати набрати на щіточку і зачесувати нею брови, але як на мене це провалений продукт, вибачте мене його поціновувачі.

Якщо я за 200 грн придбала 150 мл тюбик Got2b, яким щоденно з величезним задоволенням, який не залишає ніякої липкості на бровах і надійно їх фіксує, то нащо мені купувати 15г цього чудо геле-воску, який засихає за коротший проміжок часу, сушить шкіру і житиме в моїй косметичці в рази коротше.

Я справді розчарована цим продуктом, на жаль. Так, гарненько-миленько, є дзеркальна кришечка, але в мене вона постійно прокручується і не фіксується надійно. Цей гель залишає напіввологу липкість і взагалі.

Єдине чому я тішусь, так це тому, що на хвилі хайпу я придбала його лише за 84 грн, а не за 200 чи 300грн, бо інакше це просто розпач)

Тому я його нікому не можу рекомендувати, і я залишилась незадоволеною, вибачте.