Гарн е зволоження, чарівний аромат та естетичне задоволення)
Про парфумований лосьйон для тіла Dott Hypnotic Vibe
Всім привіт✌️
Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про парфумований лосьйон для тіла з емолентами та екстрактом центели азіатської Dott Hypnotic Vibe Body. В мене мініатюрка, але її було цілком достатньо, щоб скласти свою думку про продукт).
Розповідаю👇
🤍 Зовнішній вигляд
Судячи з фото Iryna Koval (https://club.makeup.com.ua/post/29335/) повнорозмірний флакон виглядає розкішно, але можу сказати, що мініатюрка не відстає. Я взагалі вперше бачу пробничок у якому так відповідально підійшли до деталей.
Упаковка тестера виконана з м'якого, але дуже міцного матеріалу, це не схоже на класичний пакет, я б назвала упаковку - чохлом).
Вона у формі пузатого флакона і що найцікавіше - на пробнику передбачена кришка. Вона знімається та щільно закриває дозатор.
Дозатор у вигляді вузенького отвору, добре виділяє лосьйон, не забивається і не "плюється".
У використанні упаковка дуже зручна і це ідеальний варіант для подорожей, в плані компактності.
Об `єм: 10 мл, витрата доволі економічна.
🤍 Трохи про склад
Як завжди, виділяю найцікавіше:
- Coco-Caprylate/Caprate (Коко-каприлат/капрат): Емолент, отриманий з кокосового масла, використовується для зволоження шкіри та забезпечення гладкості.
- Centella Asiatica Extract (Екстракт центелли азіатської): Центелла азіатська має протизапальні та загоюючі властивості для шкіри.
- Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Масло насіння жожоба): Натуральне масло, багате на жирні кислоти, використовується для зволоження та живлення шкіри.
- Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (Екстракт квітів ромашки): Ромашка має протизапальні та заспокійливі властивості для шкіри.
- Sodium Hyaluronate (Гіалуронат натрію): Форма гіалуронової кислоти, використовується для глибокого зволоження шкіри.
Як на мене, то склад цілком хороший, у ньому немає силіконів та потенційних алергенів. Основний акцент компонентів складу спрямований на глибоке зволоження та живлення шкіри, пом'якшення та протизапальну дію.
Лосьйон не викликав у мене жодних алергічних реакцій.
🤍 Консистенція та аромат
- Лосьйон має кремово-молочну консистенцію, дуже легку та ніжну. На дотик у ньому не відчувається липкості, жирності та олійності, абсолютно невагомий та комфортний.
- Аромат багатогранний та дійсно чарівний. Він у міру насичений, але не задушливий. Виробник зазначає, що аромат "унісекс", але для мене він неймовірно жіночний і максимально ніжний, не дуже уявляю його на чоловікові, але звичайно, що це справа смаку). Запах десертно-кремовий з свіжою квітковою ноткою та шлейфом екзотичних фруктів. Розкривається аромат чистотою та свіжістю білих квітів, які додають йому елегантності та ніжності. Далі відчувається тепла, кремова кокосова нотка, яка дуже вдало гормонує з легкістю та фруктовою солодкістю абрикоса. Наприкінці я відчуваю пудровий аромат мигдалю у котрий додали пару щіпок ванілі.
- Аромат доволі стійкий, він добре відчувається на шкірі протягом 3-4 годин, потім починає поступово згасати.
🤍 У використанні
- Лосьйон м'яко ковзає по шкірі та рівномірно розподіляється.
- Дуже швидко вбирається, протягом хвилини.
- Після вбирання лежить абсолютно невагомо, без жирності, липкості, олійності та відчуття плівки. Не стягує і не скочується.
🤍 Ефект
- Добре зволожує та живить шкіру, при цьому відмінно утримує вологу в ній.
- Пом'якшує, робить шкіру гладкою та шовковистою. Особливо помітно на п'ятах і ліктях, де шкіра схильна до огрубілості.
- Надає шкірі здорового вигляду та природного сяйва.
Чи захотілося мені купити повнорозмірний флакончик? Однозначно так). Лосьйон мені сподобався за всіма критеріями, раджу спробувати хоча б мініатрюрку😉.
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)