khoroshaeva

Гарне зволоження, чарівний аромат та естетичне задоволення)

Всім привіт✌️

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про парфумований лосьйон для тіла з емолентами та екстрактом центели азіатської Dott Hypnotic Vibe Body. В мене мініатюрка, але її було цілком достатньо, щоб скласти свою думку про продукт).

Розповідаю👇

Судячи з фото Iryna Koval (https://club.makeup.com.ua/post/29335/) повнорозмірний флакон виглядає розкішно, але можу сказати, що мініатюрка не відстає. Я взагалі вперше бачу пробничок у якому так відповідально підійшли до деталей.

Упаковка тестера виконана з м'якого, але дуже міцного матеріалу, це не схоже на класичний пакет, я б назвала упаковку - чохлом).

Вона у формі пузатого флакона і що найцікавіше - на пробнику передбачена кришка. Вона знімається та щільно закриває дозатор.

Дозатор у вигляді вузенького отвору, добре виділяє лосьйон, не забивається і не "плюється".

У використанні упаковка дуже зручна і це ідеальний варіант для подорожей, в плані компактності.

Об `єм: 10 мл, витрата доволі економічна.

Як завжди, виділяю найцікавіше:

• Coco-Caprylate/Caprate (Коко-каприлат/капрат): Емолент, отриманий з кокосового масла, використовується для зволоження шкіри та забезпечення гладкості.
  • Centella Asiatica Extract (Екстракт центелли азіатської): Центелла азіатська має протизапальні та загоюючі властивості для шкіри.
  • Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Масло насіння жожоба): Натуральне масло, багате на жирні кислоти, використовується для зволоження та живлення шкіри.
  • Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (Екстракт квітів ромашки): Ромашка має протизапальні та заспокійливі властивості для шкіри.
  • Sodium Hyaluronate (Гіалуронат натрію): Форма гіалуронової кислоти, використовується для глибокого зволоження шкіри.

Як на мене, то склад цілком хороший, у ньому немає силіконів та потенційних алергенів. Основний акцент компонентів складу спрямований на глибоке зволоження та живлення шкіри, пом'якшення та протизапальну дію.

Лосьйон не викликав у мене жодних алергічних реакцій.

• Лосьйон має кремово-молочну консистенцію, дуже легку та ніжну. На дотик у ньому не відчувається липкості, жирності та олійності, абсолютно невагомий та комфортний.
  • Аромат багатогранний та дійсно чарівний. Він у міру насичений, але не задушливий. Виробник зазначає, що аромат "унісекс", але для мене він неймовірно жіночний і максимально ніжний, не дуже уявляю його на чоловікові, але звичайно, що це справа смаку). Запах десертно-кремовий з свіжою квітковою ноткою та шлейфом екзотичних фруктів. Розкривається аромат чистотою та свіжістю білих квітів, які додають йому елегантності та ніжності. Далі відчувається тепла, кремова кокосова нотка, яка дуже вдало гормонує з легкістю та фруктовою солодкістю абрикоса. Наприкінці я відчуваю пудровий аромат мигдалю у котрий додали пару щіпок ванілі.
  • Аромат доволі стійкий, він добре відчувається на шкірі протягом 3-4 годин, потім починає поступово згасати.
  • Лосьйон м'яко ковзає по шкірі та рівномірно розподіляється.
  • Дуже швидко вбирається, протягом хвилини.
  • Після вбирання лежить абсолютно невагомо, без жирності, липкості, олійності та відчуття плівки. Не стягує і не скочується.

• Добре зволожує та живить шкіру, при цьому відмінно утримує вологу в ній.
  • Пом'якшує, робить шкіру гладкою та шовковистою. Особливо помітно на п'ятах і ліктях, де шкіра схильна до огрубілості.
  • Надає шкірі здорового вигляду та природного сяйва.

Чи захотілося мені купити повнорозмірний флакончик? Однозначно так). Лосьйон мені сподобався за всіма критеріями, раджу спробувати хоча б мініатрюрку😉.

Дякую за увагу💕