#birhtdayspringvibemakeup
З Днем Народження, красуня Skomska Olya 🤍
Всім привіт✌️
Сьогодні свій День Народження святкує тендітна SKOMSKA🤍.
Сонечко, вітаю тебе! Бажаю бути щасливою та натхненною! Нехай у твоєму серці завжди панує таке ж тепло і світло, як у перші дні весни, коли кожен промінь сонця здатний зігріти душу. Будь сповнена енергією та бадьорістю, як весняний вітер, що пробивається через зимову сплячку🤍
Для святкової вечірки з весняним вайбом я обрала білий колір.
Для когось він може здаватися занадто холодним, не притаманним теплій весні, але не для мене).
В мене білий колір асоціюється з чистотою, світлом, прозорістю та відновленням, саме так я бачу весну. До того ж перші весняні квіти - проліски, також білі).
Більшість дерев починають своє цвітіння білими квіточками, а потім ще - конвалії та нарциси🤍
Коротше кажучи, весна дуже багата на білий колір)
🤍 Про макіяж
Для обличчя:
- База під макіяж - Maybelline Baby Skin.
- Тон Maybelline New York Affinitone (03).
- Консилер - Enough Collagen (01)
- Контурінг з палеткою Essence Hey Cheeks
- Рум'яна Lamel (408).
- Хайлайтер Lamel Glow (402) - над губою та на кінчику носа.
Очі:
- В якості бази (підкладки) молочний відтінок з палетки LN Pro Infinity Color.
- Міжвійка - O’BAYS Satin Eye Liner (Black)
- Стрілочка Colour Intense Be Bold (білий).
- Тіні LAMEL Selflove (401) + Ruby Rose Deluxe Make Up Kit.
- Метелик - малювати я не вмію, тому кажу чесно, що це водяна наліпка на нігті, яка, до речі, дуже непогано трималася і на шкірі)).
- Вії - Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW.
- Брови - олівчик від Eveline (Soft Brown), трохи змішаний з тінями Golden Rose та мило для брів O’BAYS .
Губи:
- Олія-тінт O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil + блиск O’BAYS Diamond Lip Gloss (01).
Локони робила з м'якими бігудями Ecarla Curling Headband. Це був мій перший досвід використання м'яких бігудів і начебто вийшло непогано, але не ідеально, потрібно ще попрактикуватися).
Наче все, ще раз вітаю чарівну SKOMSKA З Днем Народження та дякую за запрошення на цю чудову вечірку🤍
Дякую за увагу🤍
Коментарі (0)