Alyona Fedyk

#top3makeupclub: ТОП-3 продукти для моєї дорожньої косметички

#top3makeupclub: ТОП-3 продукти для моєї дорожньої косметички

Ми живемо в час, коли подорожі не є чимось надприродним, принаймні так було до минулого року… Я часто подорожувала, тому складати валізу вмію швидко та впевнено) Якщо потрібно взяти лише 3 засоби, візьму ті, без яких не уявляю щоденного догляду за собою та які дійсно важко знайти десь за кордоном.

Два з них – це засоби з серії Т від Pharmaceris. Якщо я вже заговорила про них, то зізнаюсь: нещодавно до мене знову навідались прищі – болючі підшкірники, які просто не дають можливості нормально жити. На цей час Pharmaceris зник з мого арсеналу, але з першим приходом прищів, звісно ж, повернувся, бо справитись без нього з цією халепою – анріал. То як я – людина, шкіра якої схильна до акне, – можу відправитись кудись без цих SOS-засобів?

Беру бактеріостатичну рідину та нічний догляд з кислотами. Чому саме вони? Все дуже просто: бактеріостатична рідина від Pharmaceris та крем з 10% мигдальною кислотою – це дуже ефективне комбо для боротьби з прищами. В це важко повірити, але вже через 2 дні використання цієї двійки мої підшкірники практично зникли, залишились лише червоні плямки та тонка засохша шкірка поверх них. Денний крем з SPF у мене теж від Pharmaceris, але для ранкового ритуалу зволоження шкіри можна знайти і інший засіб з сонцезахисним фільтром. Тому місце №3 на п’єдесталі я залишила для ще однієї важливої “персони”:)

Ті, хто носить лінзи, зрозуміють:) Їх не можна залишати на ніч в очах, бо вранці буде катастрофа. Тому що? Таааак, розчин і контейнер. Без них не обійтись в жодній подорожі, бо шукати по аптеках щось хороше в перший день, скажімо, відпочинку – це так собі заняття. Я використовую різні бренди – MY COMFORT, ReNu, Multison, Opti-Free. Всі вони мають свої плюси та мінуси. Але оптимальний варіант саме зараз для мене – це саме MY COMFORT: гарно очищає, не викликає роздратування очей, сприяє комфортним відчуттям протягом дня.

Шампунь, парфуми, фен, брашинг та декоративна косметика – все це безумовно важливо брати з собою в подорож, але, погодьтесь, куди важливіше залишатись зрячою та без прищів:)))