Дезодорант "Обліпиха. 24 години" і обліпиховий тонізуючий крем-гель для душу
Обліпихова насолода від Weleda
Всім привіт!
Хочу з великим задоволеням сказати, що я доєдналась до шанувальниц бренду Weleda!!! Цей бренд заполонив сердця багатьох і моє в тому числі.
Знайомство почала з яскравої, сонячної та ароматної серії з обліпихою. Навіть пакування нагадує, що настає тепла весна. Для себе обрала два засоба:
Дезодорант "Обліпиха. 24 години" Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On
Обліпиховий тонізуючий крем-гель для душу Weleda Sanddorn Vitalisierungsdusche
Почну з дезодоранту. Для мене це завжди важкий вибір, бо хочеться обрати натуральний та дієвий засіб, і не за всі "гроші в світі". + маю таку проблему, як подразнення після гоління та алергічну реакцію на хімічні речовини. Для мене цей дезодорант став знахідкою!
Склад:
Water (Aqua), Alcohol, Triethyl Citrate, Glycerin, Limonene, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Hippophae Rhamnoides Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Citric Acid, Phytic Acid, Fragrance (Parfum), Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citral, Famesol.
Не містить солей алюмінію, у складі тільки натуральні компоненти!!!
Пакування:
Класичний вид дезодаранту, з яскравим принтом. Наноситься за допомогою кулькової системи, яка добре працює з першого разу. Об'єм 50 мл.
Аромат та текстура:
Аромат - який нагадав дитинство, це обліпиха, мандарин, ще якись цитрусові з пряними нотками. Нагадав мені чай, який мама самостіной робила з обліпихи. Аромат натуральний, тут ви не почуєте синтетичні та хімозни відтінки. На шкірі тримається протягом всього дня (а в поєднанні з гелем для душу, ще більше). Захист від поту дуже надійний.
Текстура - приємна до шкіри рідина "густа водичка", дуже легко розподіляється по шкірі. Швидко вбирається та не залишає жодних слідів. Дуже економічний в використанні.
Ще дуже радує, що цей дезодорант повністю безпечен для вагітних, годуючих мам та підлітків. Круто коли бренд пілкується про здоров'я жінок, та вкладає в свою працю турботу та любов!!!
Обліпиховий тонізуючий крем-гель для душу
Пакування гелю:
Щільна туба, яскраво-сонячного кольору, яка одразу підіймає настрій. Кришка фліп-топ, міцно закривається. Об'єм 200 мл.
Аромат та текстура:
Аромат такий як у дезодоранту, але тут я відчуваю більше цітрусовий (більш насичений), стиглих червоних апельсинів. Дуже бадьорить, та заряджає на цілий день. Аромат залишається на шкіри, на тривалий час.
Текстура:
Молочко у вигляді гелю, дуже приємне до шкіри. Вконтакті з водою перетворюється на кремообразну пінку (піноутворення не велике), яке легко розподіляється та змивається.
Дуже економічний в використанні.
Склад:
Вода, коко-глюкозид (із цукру й масла кокоса), кунжутна олія, спирт, двонатрієвий глютамат кокосової жирної кислоти, гліцерин, карагенан (ірландський мох), олія насіння троянди москета, екстракт дамаської троянди, ксантан, молочна кислота, суміш натуральних ефірних олій.
- Гель дуже бережно та гарно очіщує.
- Дуже добре зволожує та живить шкіру, роблячи її гладенькою на дотик.
- Заспокоює шкіру, застосовую гель одразу після гоління.
- Ніяких відчутів стягнення та пересушення шкіри!
- Дарує неймовірний аромат та настрій.
Я дуже задоволенна, що спробувала саме ці засоби. І щіро раджу спробувати кожній жінці. А для чоловіків це дуже крута ідея для подарунка!
Всім дякую, і теплого настрою🦉
Коментарі (0)