Но винка Mermade | Ультра зволожуюча сироватка-бустер для обличчя
Чи є чергова новинка бренду вдалою? Говоримо про Mermade Hymagic-4D & Hygroplex HHG 💧 Sssh, this is my new love 💗
Привііііт, дівчатка 🤗
Цей допис можна назвати святковим?) Адже сьогодні рівно пів року як я опублікувала свій перший допис 🥳
Ці пів року пролетіли дуже швидко!
Мій перший допис зовсім не популярний, однак завдяки своєму першому і невдалому знайомству з Mermade (третій допис, того ж 20 вересня 2023о, на мене звернули увагу 😂 Так і почалася комунікація і взаємодія з іншими дівчатами))
І як дивно, бо сьогоднішній допис знову про Mermade. Однак за ці пів року я уже встигла подружитися з брендом, знайти у них «свої» засоби та полюбити їх. Про кожен розповідала у своєму блозі.
А тепер про їх оновлену зволожувальну сироватку 💧 На секундочку, це мій 226 допис у клубі 🤭
У своїй рутині я завжди маю принаймні одну сироватку. Для мене - це найбільш потужні за дією косметичні баночки.
На цей раз я вирішила спробувати новинку бренду Mermade - зволожуючу сироватку-бустер.
Я уже розповідала про їх зволожувальний крем (і тут же гель для вмивання) 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/26870/
Таке зволоження без побічних дій для моєї чутливої проблемної шкіри зайшло на всі 100. Тому і на сироватку я покладала великі надії
Розпочну з відео 👇🏻 (обов'язково до перегляду!!! 😁)
Оновлена сироватка Mermade знаходиться у величенькій картонній коробці. Видніється водна через «віконце».
Ох, ця мила і стильна баночка у настрої бренду. Прозора баночка та піпетка з рожевим дозатором.
Запакована прям дуже надійно, аби вилучити сироватку, ще слід постаратися 😉
Характеристика продукту
Об‘єм становить 30 мл
Ціна 299 грн, однак не раз уже бачила на акціях за 269. Тому встигніть вхопити новинку за вигідною ціною.
Піпетка зручна, достатньої довжини, щоб діставати до дна. Зверху з м'якого матеріалу і легко зжимається.
Консистенція. Приємна, водянисто-гелева. Так, сироватка не середньої густини, але і не тече, крапля тримає форму.
Останні декілька місяців користуюся сироватками Cos De Baha, то порівняно з ними, сироватка Mermade є більш водянистою та рідшою, через що її використання трішки менш економне.
У баночці та піпетці сироватка виглядає тааак залипательно... стільки бульок 🫧 (фото додаю)
Аромат 🥳
Ну і чому ж "🥳"?
Тому що його немає. А я обожнюю доглядову косметику БЕЗ віддушок. Це ідеально для чутливої шкіри ✅
Є запах самої косметики, а не віддушок. Він не потужний, а навпаки ледь вловимий і на шкірі не відчувається.
Так захоплення чи розчарування? Розповідаю яка сироватка у використанні і мої враження.
Знову ж таки, дуже раджу переглянути відео, щоб побачити як казково сяє шкіра після сироватки ✨
❗️ Спочатку нагадаю, що засоби з гіалуроновою кислотою ми наносимо на ВОЛОГЕ обличчя, інакше можемо отримати зворотній ефект - стягнутості і сухості шкіри.
Тому якщо шкіра і підсихає, розпилюю термальну воду.
Для закриття потреб моєї шкіри мені вистачає 3-6 крапель сироватки, тобто від половини до цілої піпетки.
Так, виробник радить наносити 3-4 краплі, але інколи мені їх недостатньо.
Сироватку наношу:
- Як окремий етап після тонізації у звичній рутині зранку та/або ввечері.
- Як базу під макіяж.
Ось цей спосіб мені настільки сподобався 😍 Після нього шкіра бархатиста, зволожена і рівна, а тональні засоби й інша декоративна косметика лягає на неї ідеально.
Я уже показувала, як використовувала цю сироватку як базу під тон 👉🏻https://club.makeup.com.ua/looks/33250/
А також тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/33167/
І тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/32882/
У челенджі ВОҐ теж сироватка як база під тон - https://club.makeup.com.ua/looks/33167/
Для створення образу на вчорашню онлайн-паті теж була використана сироватка як база- https://club.makeup.com.ua/looks/33767/
І впевнена, ви теж помітите стан шкіри і рівність покриття.
Тобто, загалом використовую сироватку від 1 до 3 разів на день.
Наразі сироватка присутня у моїй рутині уже 13й день.
За цей час я встигла звикнути до неї і полюбити її. Моя шкіра просто всмоктує цю сироватку за лічені хвилини і дякує ☺️
Шкіра виглядає зволоженою, наповненою і сяючою ✨. Про лущення і почервоніння я забула!)
Поговоримо і про склад оновленої сироватки 📝
Передусім хочеться відзначити, що оновлена формула:
💧 розроблена на водній основі;
❌ не містить синтетичних барвників;
❌ не містить різних віддушок, ароматизаторів та запашників
🧜🏻♀️ Mermade каже, що дана ультразволожуюча сироватка-бустер підходить для сухої та зневодненої шкіри, а також нормальної.
Моя шкіра чутлива і проблемна, комбі типу, яка зараз більше схожа на нормальну чи дещо зневоднену. Підійшла ідеально. Не викликала жодних нових запалень чи алергічної реакції.
Отож думаю, що ця сироватка гарно підійде БУДЬ-ЯКОМУ типу шкіри.
Чим вона така унікальна? Тим, що основними діючими компонентами є:
💧 4D Hyaluronic Acid — це чотири форми гіалуронової кислоти миттєво забезпечують тривимірну зволожуючу ефективність, щоб шкіра постійно була зволоженою.
🌫️ PatcH2O — суміш моно- та дисахаридів з амінокислотами, яка здатна відновлювати натуральний зволожуючий фактор, що сприяє довготривалому зволоженню шкіри, відновленню водного балансу та запобігає швидкій втраті вологи з поверхні шкіри.
Додатково, як то кажуть, для допитливих 😁
Загальний склад виглядає так:
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Trehalose, Urea, Serine, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate
Сайти з перевірки безпечності складу косметики говорять про те, що ця сироватка є цілком безпечною.
Отже, склад сироватки MERMADE 4D Hyaluronic Acid & PatcH2O для обличчя містить декілька ключових складників, які сприяють зволоженню та збереженню вологи в шкірі, такі як гліцерин, гіалуронова кислота та алгінат. Також у складі є компоненти, які допомагають зберігати структуру та еластичність шкіри, наприклад, сироватка містить полісахариди (трегалоза, сечовина, серин), які допомагають утримувати вологу. Деякі з компонентів, такі як феноксіетанол та етилгексилгліцерин, є консервантами, що допомагають зберігати продукт безпечним для використання. Загалом, цей склад має зволожувальні та зберігаючі вологу властивості, що робить його безпечним для використання.
Мої висновки 🙌🏻
Ну що сказати, як не похвалити оновлену сироватку, якщо вона настільки круто підійшла моїй шкірі обличчя 😊 І я впевнена, що підійде будь-якому типу шкіри, особливо сухій і зневодненій))
MERMADE 4D Hyaluronic Acid & PatcH2O рятує мене від сухості, наповнює шкіру вологою і підготовлює її для нанесення макіяжу. Крім того, за весь час використання я не побачила жодної негативної реакції шкіри по типу висипів чи подразнення.
Оновлена формула явно удосконалена. Точно підійде чутливій шкірі, бо не містить ароматизаторів.
Гарно зволожуватиме і суху зневоднену шкіру. Єдине, для потужнішого зволоження може знадобитися більша кількість сироватки на пару крапель, ніж зазначено в інструкції.
Ось така моя нова любов 💗
Безмежно тішуся, що новинки Mermade такі вдалі. Так, я уже перепробувала майже всю лінійку для волосся і тепер маю майже всі засоби для обличчя. І знаєте що? Абсолюнто всі підійшли моїй шкірі/волоссю і я із задоволенням користуюся ними.
Вкінці питаннячко до MERMADE. Я знаю, що ви завжди уважно читаєте мої відгуки 😊 Тому прошу поради стосовно вашої нової сироватки з вітаміном С. Чи підійде вона моїй чутливій проблемній шкірі?)
А щееее… тепер дуже хочеться бачити у вашому асортименті й сироватки з активами. Хоча б з ніацинамідом для початку)) Впевнена, що ви розробляєте якісь новинки 🤭
Усім дякую за увагу і загалом за те, що ви зі мною 💕 Окрема подяка кожному сонечку, хто зі мною з самого початку 🫶🏻
Коментарі (0)