Корейський санскрін за 119 гривень замовляли?
Я була в фізичному магазині і роздивлялась асортимент, корейські санскріни, які на знижках коштують 119 гривень, видались мені цікавими.
Що в них особливого, коли у Farmstay теж є сонцезахисний крем за 117 гривень, ще й 75 мл? То крем переважно на фізичних фільтрах плюс не дуже сучасний хімічний фільтр.
Ці три креми на змішаних фільтрах: хімічних, в тому числі сучасних, та фізичних, але різні за формулою та будуть різні за текстурою.
Nextbeau Collagen Solutiоn SPF 50+ це крем на мінеральній олії, такий жирний крем може підійти для сухої та дуже сухої шкіри. Містить гідролізований колаген, який попри маркетингові натяки є лише хорошим зволожувачем.
Nextbeau Fresh Cica SPF 50+ має легшу формулу ніж попередній, містить екстракт центели (не багато) та похідні центели: мадекососід, азіатікозід, азіатікову й мадекассову кислоти. Крем обіцяє не тільки сонцезахист, а й заспокоєння шкіри.
Nextbeau Hyaluronic Solution SPF 50+ найлегший з усіх. Також містить екстракт центели та інші екстракти трав, багато різновидів гіалуронової кислоти для тих, хто любить додаткове зволоження гіалуроновою кислотою.
Креми об’ємом 55 мл 🔥
Якби я вже не мала славного сонцезахисного крему від Frudia, то гіалуроновий варіант мене б спокусив, хоча я не фанат гіалуронки й гіалуронова кислота може викликати запалення, але це стосується лише дуже низькомолекулярної гіалуронової кислоти розміром менше 50 кілодальтон, гіалуронова кислота зазвичай чим менша, тим дорожча, тому я сильно сподіваюсь, що прямо дуже малої тут немає.
Також я побачила, що дарма поспішала терміново купити санскрін від Frudia, він досі на знижках і, можливо, вічно на знижках, але я щиро задоволена ним, вже потроху користуюсь. Мій огляд цього сонцезахисного крему з центелою та додатковими приємностями був тут https://club.makeup.com.ua/post/31862/
Коментарі (0)