Anna_feerie

Найдешевший продукт для брів в моїй косметичці

Найдешевший продукт для брів в моїй косметичці
Найдешевший продукт для брів в моїй косметичці

Оскільки багато чого з косметики закінчилось цього місяця, я вирішила зробити ревізію своїх бровних засобів і дійшла до висновку, що найбюджетнішим з мого арсеналу є саме він - олівчик Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil)).

Це звичайний олівець у дерев'яному корпусі, який необхідно підточувати. На ковпачку він містить щіточку (хоч краще була б підстругачка, як у олівчиків для губ цього ж бренду😁).

Найдешевший продукт для брів в моїй косметичці

Мій відтінок найсвітліший - Ligh Brown. Це світло коричневий з теплим підтоном. Якщо проводити з більшим нажимом, то лінії виходять темніші, але я майже не настискаю, щоб отримати більш натуральний результат (все ж таки білявкам краще підходять таупові та/або оливкові відтінки). Тож холодним блондинкам навряд чи підійде, якщо ж ваш кольоротип витримує теплі відтінки - то цілком може бути (додам свотчі на руці, щоб було зрозуміліше).

По характеристикам олівець дуже й дуже гарний - не кришиться, не мажеться, також не дряпає шкіру, як буває з жорстикими восковими продуктами. Доволі стійкий, в мене тримається весь день, а свотч з руки було важко змити навіть з милом.

Ну, і ціна, звісно, теж на його користь, зараз на сайті всього 36 грн., тому вважаю цю свою покупку дуже й дуже вигідною). Якщо раптом нас читають представники бренду - будь ласочка, зробіть ще тауп для світленьких дівчат (можна такий самий, як у вашому автоматичному мікро-олівчику, і всі Білосніжки ставатимуть в чергу за таким золотом!😍).