Anna_feerie

Бюджетна заміна Laneige

Бюджетна заміна Laneige
Бюджетна заміна Laneige
Бюджетна заміна Laneige

Дівчата, хочу поділитись своєю крутою знахідкою, яка максимально зволожує, живить вуста, роблячи їх пухкими та гладенькими💋. Мова піде про бальзам Juicy Kisses від Eveline. У мене версія з кокосом, хоч тепер хочу спробувати й інші аромати!)))

Бюджетна заміна Laneige

Цей бальзам привабив мене гарним складом, адже він містить олії ши, кокосу, аргани та соняшнику, ланолін, бджолиний віск, екстракт алое, вітамін Е. Серед інгредієнтів є 2 похідних мінеральної олії, тож якщо ви їх уникаєте, це важливий момент (але я помітила, що рідкі текстури прдібних засобів без них, нажаль, не обходяться).

Бальзам має легкий аромат кокосу, не надто солодкий та не нав'язливий, як це іноді буває. Тут запах відчувається лише під час нанесення і зовсім не турбує потім.

Текстура доволі густа, при цьому легко наноситься на губи, не тече, не створює білих полосочок чи інших неприємностей). Одразу після нанесення я відчуваю легке охолодження. Тримається бальзам 3-4 години і не потребує поновлення, що дуже класно, я вважаю🤗.

А ще цей бальзам абсолютно не липкий!) Він скоріше поживний, так приємно обволікує вуста і відчувається щільним зволожуючим шаром.

Те, як він блищить, робить його засобом 2 в 1: я використовую його не тільки як бальзам, а і в якості блиску разом з олівцями для губ😍.

До речі, смаку в Eveline Cosmetics Juicy Kisses Sweet Coconut Lip Balm немає, що теж доволі зручно)).

Мені надзвичайно подобається цей бальзамчик, якщо ви пробували його з іншими ароматами, діліться враженнями)).