О'L

Nuxe Reve de Miel Lip Balm

Nuxe Reve de Miel Lip Balm

Продукцію Nuxe я дуже полюбляла десь років 10-15 тому назад. Тоді Lierac, Nuxe, Caudalie та таке інше мені здавались чимось неймовірним! Результатом була дуже задоволена. Зараз же вважаю, що деякі формули цим брендам треба оновити. А за їх вартість можна знайти щось набагато дієвіше та краще.

Проте, є деякі продукти, якими я все рівно користуюсь по теперішній час. Як от цим медовим бальзамом від Nuxe.

Взагалі б я назвала його скоріше маскою, аніж бальзамом )

Засіб доволі поживний та погано поглинається.

Виробник все ж таки періодично оновлював його формулу і зараз склад трішки відрізняється від зазначеного на MakeUp.

Наразі ключовими інгредієнтами є:

- Лавандовий мед вищого ґатунку

- Масло ши

- Якійсь інноваційний компонент під торговельною маркою Propolis Oleoactive® (якщо коротко – то начебто просто масло насіння соняшника та прополіс, отримані екологічно чистим методом екстракції).

Загалом, склад доволі непоганий, хоча я, чесно кажучи, є більше прихильником засобів для губ з ланоліном, а тут основа – бджолиний віск. На вигляд також нагадує чистий бджолиний віск.

Крім того, величезним мінусом для мене є парфумерна композиція, що містить алергени ( У доглядових засобах я оці «ліналооли/гераніоли/цитралі» не дуже люблю, а в засобах для губ – тим паче.

Якщо ж відкинути оці мої примхи, то бальзам дійсно гарний. Мені цілком вистачає живлення та зволоження. Якщо залишити засіб на ніч – то зранку результат буде неймовірний! Губи зволожені та гладенькі.

Окремо хочу виділити пакування – скляна баночка 15 мл коричневого кольору виглядає доволі естетично та дорого. Хоча в дорозі чи десь га вулиці користуватись ним не дуже зручно – зазвичай наношу його лише вдома за допомогою пензлика.

Nuxe Reve de Miel Lip Balm
Nuxe Reve de Miel Lip Balm