Strange Love

Для жирної шкіри - можливо, але не для моєї

Для жирної шкіри - можливо, але не для моєї

Любові у нас з цією з пінкою не сталося, однак лише тому, що моя шкіра швидше чутлива/комбінована, аніж жирна. До того ж я використовую третиноїн, у зв'язку з цим обличчя потребує ніжного очищення.

Пінка оснащена силіконовою щіточкою для вмивання. Я трішки скептично ставлюся до таких аксесуарів, якщо чесно. Як на мене, якісне очищення може відбуватися і без допомоги додаткового механічного впливу на шкіру. До того ж зубчики цієї щіточки доволі великі і тверді, а не як у більшості схожих аксесуарів. Зате ця масажна щітка прекрасно підходить для очищення вух, шкіри на плечах та спині.

Як я уже писала вище, після переходу на третиноїн, моя шкіра сприймає лише ніжні вмивалки для чутливої шкіри. Joko Blend Washing Foam з зеленим чаєм навпаки ж створена для жирних типів шкіри. Саме тому я не буду використовувати її регулярно, а швидше як контрольне глибоке очищення раз в тиждень. Зате для очищення спини і шиї вона підійшла ідеально. Видаляє бруд, жир та мертві часточки шкіри "до скрипу", залишаючи приємний трав'яний аромат