Zhukovka 🌸

Від пробника до повноміра один крок ...

Від пробника до повноміра один крок ...

Пакування 🌸
Біла пластикова туба з мінімалістичним дизайном, яка розмістила на собі назву бренду Sane та активні компоненти , котрі присутні у складі масочки.
Кришечка фліп-топ , якою зручно дозувати кількість маски.
Позаду надана вся необхідна інформація :
- Склад ( який ми пізніше розглянемо детально)
- Спосіб застосування
- Протипоказання
- Умови зберігання
- Срок придатності
- Об'єм

Маска ✨
Вона має щільну консистенцію білого кольору. Трохи нагадує глиняну однорідну масочку, але наноситься досить легко і змивається теж без усіляких запитань. Шкіру не стягує , перші хвилинки є присутні відчуття свіжості і пощипування ( виробник попереджає, що це є нормою )
Аромату маски приємний , ледь вловимий та в роботі не заважає 🌸

Спосіб застосування🧩
1. Очистити шкіру обличчя
2. Рівномірно нанести маску
3. Витримати 10-15 хв
4. Змити маску водою
5. Насолоджуватись

Враження Zhukovka 🌸
Перше, на що хочу звернути увагу - користуватись маскою зручно і приємно. Вона не бруднить все навколо. І зняти її можна за допомогою вологого спонжа.
Друге - маска помітно вибілює обличчя і вирівнює тон, гадаю, що при застосуванні на постійній основі все ж таки вдасться освіжити свій Face. Але слід пам'ятати , що маска є допоміжним продуктом і полягатися слід на комплексний підхід .
Третє - маска зменшує запалення і почервоніння і це було для мене приємним бонусом.
Четверте - шкіра гладенька після використання , жодного відчуття стягнутості чи сухості .
П'яте - це український бренд і я гадаю що це успіх 🔥
Дуже приємно було з нею познайомитись у форматі пробника та зрозуміти, що повномір вартий місця на полицях. Масочкою я задоволена і буду використовувати на постійній основі, дякую MakeUp за знайомство ❤️

Від пробника до повноміра один крок ...
Від пробника до повноміра один крок ...
Від пробника до повноміра один крок ...

Aqua, Zinc Оxide, Elaeis Guineensis (Palm) Оil, Gliceryl Monostearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Emulsifying Wax, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Panthenol, Nicotinamide, Тhiamine HCL, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Retinyl Acetate, Biotin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Parfum.

🦋 Aqua - вода
Розчинник
🦋 Zinc оxide
Санскрін
Має гарну покриваність і загущаючі властивості, а також в'яжучу, антисептичну, відбілюючу і підсушуючу, адсорбуючу, в'яжучу дію.
При нанесенні на уражену поверхню зменшує ексудацію, запалення та подразнення тканин, утворює захисний бар'єр. Часто використовується у косметиці, особливо для догляду за чутливою шкірою. Чинить антимікробну дію.
Може бути використаний у косметичних засобах натурального напряму.
🦋Elaeis guineensis (palm) оil
Емолент
Чинить зволожуючу дію на шкіру захищає від передчасного старіння та пігментних плям. Використовується у складі засобів для догляду за в'янучою, сухою, лускотною, огрубілою, роздратованою, запаленою або чутливою шкірою.
🦋Gliceryl monostearate
Емульгатор/Емолент
Гліцерилстеарат функціонує як пом’якшувач, поверхнево-активна речовина та емульгатор у продуктах по догляду за шкірою. Його зволожуючі властивості допомагають шкірі виглядати та відчувати себе м’якшою та гладшою. Він також утворює бар’єр на шкірі, запобігаючи втраті води.
🦋Cetearyl alcohol
Емульгатор / Регулятор в'язкості / Емолент
У косметиці використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. Зменшує кількість піни, що утворюється, або повністю запобігають її появі. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. Активний інгредієнт у протимікробних препаратах.
🦋Glycerin
Зволожувач
Гліцерин – це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.
🦋Emulsifying wax
Емульгуючий віск може допомогти зменшити запалення шкіри та розлади, такі як екзема та псоріаз. Віск омолоджує шкіру, покращуючи зволоження та надаючи полегшення чутливій шкірі. для зневодненої та надчутливої шкіри. Чудово підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри.
🦋Propylene glycol
Зволожувач/Регулятор в'язкості
Пропіленгліколь допомагає активним інгредієнтам проникати в шкіру.
🦋Hamamelis virginiana leaf extract
Звужуючий пори/ Заспокійливий/ Антимікробний
Має в'яжучу, тонізуючу та антиоксидантну дію. Викликає звуження пір, зменшує секрецію сальних залоз. Широко використовується в кремах, лосьйонах для обличчя, у засобах догляду за волоссям.
🦋Panthenol
Заспокійливий/Зволожувач
У косметиці застосовується, як провітамін В5. Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію
🦋Nicotinamide
Антиакне/Зволожувач/Освітлення шкіри
Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує та вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену та продукує цераміди.
🦋Тhiamine hcl
Ефективний для загоєння ран, регенерації тканин. Застосовується в косметичній продукції для догляду за шкірою, волоссям, ротовою порожниною.
🦋Tocopheryl acetate
Антиоксидант
Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е.
🦋Retinyl palmitate
Має пом'якшувальну дію на шкіру, підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки
🦋Retinyl acetate
В результаті застосування засобів, що містять Р.а., підвищується щільність шкіри та її еластичність. Чинить пом'якшувальну дію на шкіру, активізує процес оновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки. Використовуються в поживних і вітамінних кремах, засобах для догляду за шкірою, що в'яне.
🦋Biotin
Антиоксидант
У косметиці використовується в засобах догляду за сухою і шкірою, що лущиться, в препаратах для зміцнення і проти випадання волосся, регулює діяльність сальних залоз. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму.
🦋Phenoxyethanol
Консервант
У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію,
🦋Methylparaben
Консервант і антисептик
🦋Ethylparaben
Консервант
🦋Propylparaben
Консервант
🦋Parfum (Fragrance)
Парфумування