Sofiia_Ts

Пусті баночки березня

Пусті баночки березня

Всім привіт! Дуже сподобалось вести лік використаний баночок щомісяця, виявилось це дуже корисна звичка, через яку можна проаналізувати якими продуктами користуєшся найчастіше.

Тому я старалась зі всіх сил не викинути якусь баночку, а лишити її в коробочці 😁(хоча зубна паста по рефлексу пішла у смітник).

Ось такий список за цей місяць:

1. Гель для душу "Італійський інжир" Ziaja Shower Gel - хороший базовий гель для щоденного миття, досить рідкої консистенції, непоганого більше пудрового аромату. Мені досить аромат приївся, використовувала з перервами, ну але що я хотіла від півлітри гелю 😄

2. Гель для душу Marie Fresh Cosmetics Must Have - тут вже мій любимчик, на жаль, швидкий розхід, але воно того вартує) Детальний огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/32568/

3. Крем для рук La Roche Posay Cicaplast Mains - холодний період підійшов до кінця, так і цей кремчик для нього) Детальний огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/27553/

4. Крем для рук Melica Organic With Hand Cream Nourishing - якщо попередній крем я використовувала перед або після походу на вулицю, цим я користувалась сидячи за комп'ютером або протягом дня. Крем на 5/10, руки зволожував непогано, але дуже довго вбирався, і лишав плівку. Тому вдруге не візьму.

5. Зубна паста Dentaid Vitis Orthodontic - на фото немає, але повірте вона в мене була 😄 хороша зубна паста з яблучним присмаком, ніжна (після Elmex то точно), і через це в мене вона дуже швидко закінчилась. Можливо буду брати деколи для різноманіття)

6. Сухий шампунь L'Oreal Paris Elseve Dream Long - купляла десь рік назад, і лиш тепер закінчила. Не дуже часто ним користувалась, бо не подобався аромат - дуже дуже приторно солодкий, який лишається на волоссі і згодом перетворюється взагалі в жах. Тому не рекомендую, Batiste - one love 🫶

7. Кондиціонер для волосся Kaaral Purify Volume Conditioner - дуже крутий кондиціонер для волосся з чудовим складом та шикарним ефектом, але є одне але - це аромат. Я використала його повністю, але задихаючись 😂 Мені нагадує запах трошки підгнившого яблука 🤣 Але він дуже пом'якшив та розгладив моє волосся, при цьому не обтяжив. Після половини баночки я уже звикла, тому хто не чутливий до ароматів, можу рекомендувати 😄

8. Кондиціонер-ополіскувач для білизни Tesori d’Oriente Byzantium - включила його також в цей список, бо цей мій наулюбленіший аромат зі всієї лінійки Tesori. Він солодкуватий, ванільний з мигдалем. Я використовувала з гелем для прання від Frosch з якимось простим ароматом бавовни і в цьому міксі з цим кондиціонером получався надзвичайний свіжий і солодкий запах. Рекомендую 🤍

9. Пілінг-диски з ВНА й РНА-кислотами Needly Daily Toner Pad - на жаль, виявився не для мене. Детальний огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/33473/

10. Заспокійливі пади з центелою Needly Cicachid Chilling Pad - а цей виявився для мене 😄 взяла за порадок krutoguuz, дякую ❤️ якраз його і використовувала, коли порушила захисний бар'єр попереднім 😅 класно заспокоїв і зволожив шкіру, проте трошки не мій формат, більше люблю безпесередньо наносити такі тонери зразу на обличчя.

11. Активний лосьйон для запальних елементів Biotrade Acne Out Active Lotion - я вже навіть не пам'ятаю як він в мене опинився 😂 Для мене виявився взагалі не ефективним, мав тільки ефект пересушування запалень. Тому деколи використовувала точково на тілі.

12. Гель для брів Avenir - плюси, це те що він намертво тримає брови, це все 😄 Можна описати це як клей в баночці, ще й з не зручною кісточкою. Але брови він звичайно тримає шикарно 😄

13. Олівець для очей Flormar Waterproof Eyeliner - непоганий бюджетний олівець для очей, але не дуже стійкий для слизової. Проте хочеться спробувати щось нове)

Ось такий набір місяця вийшов 😄 Скоро буде пост нових покупочок, і звичайно, не без хотілок 😊 Хтось користувався засобами із списку, як вони вам? 😊