Mila__Mi

Коли він хоче тримати тебе в міцних обіймах

Коли він хоче тримати тебе в міцних обіймах
Коли він хоче тримати тебе в міцних обіймах

Бренд, який розроблений до деталей, починаючи від естетичного оформлення, закінчуючи гарними складовими і ефективною дією.

Для себе вирішила почати знайомство з брендом саме з міні-формату.

Лосьйони бренду представлені в таких об'ємах - 10 мл, 100 мл та 350 мл.

В мене середній формат - 100 мл (ви ж вже знаєте як я люблю усілякі кремчики 😁)

А звернула свою увагу саме на цей лосьйон з центелою, бо наразі акцентую свою увагу саме на зволоженні та заспокоєнні шкіри.

Для мене це перший український бренд, який має таке упакування доглядових засобів 😍

Раніше подібне я зустрічала тільки в закордонних брендів, тому мій внутрішній естет сильно радіє, що у нас є такий бренд з неймовірно естетичними баночками 🥰

Вважаю, що Dott точно заслуговують бути у продажі в різних косметичних магазинах в різних країнах світу 👀 Треба дивувати евпропейських дівчат нашими крутими засобами 😏

Оформлення:
Баночка виконана з пластику, вона сама по собі прозора (і вже тут можна побачити колір самого засобу). На ній є наліпка з детальною інформацією про засіб, вона доволі коротка, але і інформативна: склад, спосіб застосування та трохи інформації про виробника.

Коко Каприлат та Каприлові тригліцериди (емоленти отримані з кокосового горіха) - пом'якшувачі.
Олія жожоба - живить, зволожує, підвищує пружність та еластичність шкіри, розгладжує її.
Екстракт квітів ромашки - антиоксидант, заспокоює шкіру та знімає запалення.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Гліцерил глюкозид - захищає, омолоджує, підвищує еластичність та антиоксидантні властивості клітин.
Екстракт центели азіатської - регенерує, сприяє засвоєнню ран, тонізує, підвищує пружність та еластичність, омолоджує, сприяє виробленню колагену та гіалуронової кислоти.
Треналоза - зволожує та пом'якшує.
Серин - амінокислота, зволожувач, покращуює вміст дермальних волокон і стимулює загоєння шкіри.
Натрієва сіль - пом'якшує та зволожує шкіру, захищає від УФ променів.
Інулін - пребіотик, поліпшує захист поверхні шкіри, захищаючи її бар'єр від сухості та почервонінь.
Альгін (компонент, який можна зустріти в альгінатних масках) - одержаний з морських водоростей. Глибоко зволожує, стимулює кровообіг, діє як антисептик. Надає шкірі гладкості та оксамитовості.
Гіалуронат натрію - зволожує, тонізує, регенерує та підтримує тонус шкіри.
Пантенол - зволожує, загоює та розгладжує шкіру.
Ксантанова камідь - полісахарид, зволожує та допомагає утримувати вологу + допомагає засобу краще розподілятися по шкірі.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру та волосся від забруднення навколишнього середовища.

Склад дуже багатий на різні корисні компоненти 😍 І в основному він направлений на якісне зволоження, заспокоєння та регенерацію шкіри (щодо цього поговоримо нижче).

Початкова нота: лілія, жасмін, чайна троянда та тубероза
Нота серця: кокос та абрикос
Кінцева нота: ваніль, мигдаль, сандал та мускус

Дозатор широкий, при використанні треба придавлювати баночку, аби отримати засіб. Зручніше був би формат з помпою дозатором, але оскільки це спортивний формат лосьйону, то помпа-дозатор був би тут недоречним (з помпою у них до речі є формат 350 мл).

А залом цю баночку класно брати з собою в рюкзак в спортзал, в подорож на декілька днів і т.п.

Аромат:
Він кремовий, вершковий, ванільний, трохи пудровий з легкою ноткою мигдалю, запечених яблук, кориці та мускусу. Якщо брати загалом то дуже нагадує мені сінабони 😋 І оточуючі кажуть, що з цим лосьйоном я пахну як булочка з корицею 🤭

Такий він, апетитний, вершковий. Наче простий, але водночас такий розкішний, запам'ятовується та залишає після себе приємний "післясмак".

Він наче огортає в свої затишні обійми, розкриває жіночність, дарує впевненість, відчуття комфорту та неймовірну насолоду.

Добре тримається на шкірі впродовж дня і під кінець я відчуваю лише ноти ванілі та мигдаля і тут він стає більш солодкуватим, аніж напочатку.

З ним вам точно не знадобляться парфуми 😉

Колір молочний.

Консистенція кремова, вершкова, трохи щільна.

Лосьйон дуже легко розподіляється по шкірі. В ньому відчутно присутня легка олійність вітаміну Е та олійки жожоба. Але поглинаючись буквально за кілька хвилин, він не залишає після себе відчуття жирності, або липкості.

Ефект після використання:
Лосьйон дуже добре зволожує шкіру та надає їй легке живлення, тим самим миттєво усуває відчуття сухості та стягнутості. Надає їй м'якість, пом'якшуючи загрубілі частини ділянки.

І ось що найважливіше, я знаю про властивості азіатської центели, тому мені цікаво було, як покаже себе на дії саме цей лосьйон.

У зв'язку з останніми подіями з безсонними ночами та обстрілами, стрес дав про себе знати не тільки на загальне самопочуття, але й проявився на шкірі у вигляді сухої червоної ділянки у вигляді кірки. Раніше на стресі в мене вже було таке, тільки на нозі (в різних ділянках), тепер от з'явилося між пальцями рук. І це чесно кажучи взагалі неприємно, бо воно періодично окрім відчуття тотальної сухості, проявляється ще зудом 🤪

І повірте мені, це точно не через недозволоження, бо ви ж бачите в мене багато кремів і руки я зволожую по декілька разів на день.

Отже, декілька днів поспіль я наносила щільним шаром лосьйон в цю ділянку і помітила, що зуд зменшився і почервоніння стало вже менш помітним.

Тобто, лосьйон окрім зволоження та пом'якшення ще й добре заспокоює роздратовану шкіру і дійсно потрошки почало загоювати цю ділянку.

Фото залишила в галереї.

Тому від нього можна очікувати не тільки гарне зволоження та неймовірно приємний аромат, але й ще заспокоєння та загоєння роздратованих ділянок.

Тому так, дуже раджу спробувати цей чудовий лосьйончик 🤍